Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Zomerjurkjes tijd! Maar wat draag je er onder?

Het is officieel zomer en wat is het warm, zeg maar heet, bloedheet! Het liefst draag ik nu zo weinig mogelijk kledij.. mocht ik de hele dag in bikini kunnen lopen, ik zou het doen! Een licht en luchtig zomerjurkje met deze temperaturen doet het prima voor mij, en liefst eentje met zo weinig mogelijk stof. Maar welke lingerie draag je nu best onder een licht en luchtig zomer jurkje, want je wil natuurlijk niet dat je lingerie helemaal zichtbaar is en onderbroekjes die te strak afgelijnd zijn, zijn een no go.. Lees even verder, dan geef ik jullie wat tips!

Als ik even nadenk dan weet ik dat ik een jurkje hangen heb met een blote rug (rugdecolleté), een jurkje met een diep decolleté, twee halterjurkjes en een wit lichtdoorschijnende jurkje. Vier jurken waar ik zeer goed moet bij nadenken welke lingerie er het best onder past, want wat privé is mag privé blijven (if you know what i mean!).

Zomerjurkjes tijd! Maar wat draag je er onder?

Ik zal beginnen met het licht doorschijnende jurkje.. ik heb alles geprobeerd, zwarte, rode lingerie (want dat zou het minst opvallen naar het schijnt)! Helaas, mijn zwarte en rode slipje zie je meteen flashen door het jurkje heen! De beste oplossing hiervoor is shapewear en dan het liefst dicht aansluitend bij je huidskleur.

Ik heb 2 halterjurkjes en het liefst draag ik hier een strapless bh onder. Zo zie je geen bandjes van onder je jurk piepen en met een strapless bh heb je toch de nodige steun.

Mijn jurkje met het diepe decolleté doe ik niet veel aan, ik kocht dit ooit omdat ik het zo mooi vond. Maar helaas hangt het momenteel een beetje onder het stof! Mocht jij toch een jurkje dragen met een diep decolleté dan heb je 2 opties. Of je draagt een push up modelletje voor een duizelingwekkend decolleté of je draagt fashiontape (je weet wel tape die je borsten op z’n plaats houden).

Een jurkje met een rugdecolleté is prachtig voor in de zomer, maar wat doe je in godsnaam onder zo een jurk aan? Ook hier heb je twee opties. Een gewone bh is not done, dus je kan beter een bh dragen met een lage rug (een lowback bh) of een zelfklevende bh, die kleef je vast aan je borsten (deze bh kun je opnieuw gebruiken) en heeft ook nog eens extra steun!

Zo, met deze tips ben je helemaal klaar om die zwoele, hete zomer te trotseren!

Hou het koel,

Eefje