Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Zalon by Zalando Review

Ken jij Zalon by Zalando? Of heb je er nog nooit van gehoord? Ik besloot dit even uit te proberen en een kleine Zalon review over te schrijven (die dus niet gesponsord is). Wat is Zalon by Zalando? Simpel gezegd: Je krijgt een box vol outfits thuis toegestuurd samengesteld door een styliste. Maar hoe werkt het precies? Je maakt eerst een styleprofiel aan waarin je antwoordt op allerlei vragen en je geeft je maten en voorkeuren door. Heb je een outfit nodig voor een speciale gelegenheid dan kan je dit ook doorgeven. Ik wou het concept gewoon even proberen en koos voor casual outfits. Zelf had ik aangegeven dat ik van bloemetjesprint en pastels hou en dat ik geen lage taille broeken wens te ontvangen. Je kan ook aan de hand van foto’s die je doorgeeft aantonen van welke stijl je houdt. Uiteindelijk kies je de styliste die jij het leukst vindt. Ik koos voor styliste Lise.

Dan gaat de styliste voor je aan de slag en krijg je een preview van de box in je mail. Deze kun je bekijken en doorgeven of je tevreden bent met de keuze die de styliste gemaakt heeft. Een aantal dagen daarna krijg je de giga Zalon box aan de deur geleverd. Benieuwd naar mijn Zalon Review? Kijk dan even verder..

Zalon by Zalando Review

Zalon by Zalando Review

Reken op een 10 dagen vooraleer je de box ontvangt en dan heb je 14 dagen de tijd om de outfits te passen te beslissen wat je houdt en wat je terugstuurt. Via instastories heb ik de outfits gepast en dit kun je nog steeds terug bekijken onder het icoontje ‘Fashion’

Zalon by Zalando Review

In de box zit ook een brief met de outfits en hoe je deze best combineert met elkaar. Super handig!

En dan nu de outfits:

Zalon by Zalando Review

Outfit Links:
Modström blouse
Kiomi Pantalon
Adidas Originals Stan Smith

Outfit Rechts:
Broek, sneakers (idem)
Mint & Berry Floral blouse

Zalon by Zalando Review

Outfit Links:
Adidas Originals Stan Smith
Mos Mosh Pantalon Navy
Selected Femme Blouse

Outfit Rechts:
Vero Moda Floral Dress
Adidas Originals Stan Smith

Zalon by Zalando Review

Outfit Links:
Modström blouse
Adidas Originals Stan Smith
Selected Femme Rok Blue

Outfit Rechts:
Minimum Blouse
Levi’s721 High Rise Skinny

Zalon by Zalando Review

Outfit Links:
Saint Tropez Blousejurk
Adidas Originals Stan Smith

Outfit Rechts:
Mint & Berry Mantel Pink

Deze outfits zaten dus in mijn Zalon By Zalando box. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk heel erg blij ben met de keuze die mijn styliste gemaakt heeft. Alles was perfect van maat en de kleuren en prints vond ik super mooi! De broeken zaten super comfortabel en ik voelde me in elke outfit goed. Dit wordt nog moeilijk kiezen. Want uiteindelijk betaal je wat je houdt en de rest stuur je kosteloos terug. Zo simpel is het.

Klik op deze links om te kijken welke items ik gehouden heb.

Modström blouse
Saint Tropez Blousejurk
Kiomi Pantalon
Selected Femme Blouse
Mos Mosh Pantalon Navy

Super tevreden over mijn eerste ervaring met Zalon by Zalando, ik bestel opnieuw een box tegen dat we naar Tenerife vertrekken in mei, met als special occasion: Vakantie :)

Extra leuk om te weten: Wil je dit vaker doen dan kan je een abonnement nemen. Je bepaalt zelf of je iedere 3 maanden, of elk half jaar een box ontvangt. Voordat de stylist jou een nieuwe outfit opstuurt krijg je opnieuw een voorproefje te zien.

Vond je deze Zalon review leuk om te lezen? Welke outfit vind jij het leukst?
Heb jij al ooit een Zalon box besteld?

Liefs,

Eefje

  • Mirte

    leuke post, ik ben ook benieuwd naar Zalon en ben aan het twijfelen of ik ook een box ga bestellen