Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Yves Rocher heeft een nieuwe lippenstift ontwikkeld die je lippen voorzien van kleur, glans én verzorging. De nieuwste beauty musthave is de Yves Rocher Cherry Oil Lipstick, die bevat kersenolie en houdt de lippen zacht en gevoed!

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Het resultaat is een plantaardige lipstick met een prachtige glans in 12 kleuren.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Het is de eerste keer dat Yves Rocher ervoor kiest kersenolie in een product te gebruiken. De lipsticks zouden daardoor je lippen verzorgen en in goede conditie houden, en behalve een kleurtje, ook glans geven. De lipsticks zijn net als alle andere cosmetica van Yves Rocher plantaardig.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

De verpakking beeldt goed uit wat voor soort lipstick het is. De verpakking heeft een kersenrode kleur die licht doorschijnend is.

Er zitten veel verschillende kleuren in de range. Ze zijn bijna allemaal goed draagbaar, op de prachtige berry lipstick Cerise Noire na. De ene tint is net wat sprekender dan de ander, maar over het algemeen zijn het stuk voor stuk, goed draagbare, comfortabele en glanzende lipsticks.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

De Cherry Oil lipstick is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren: 11 Miel Doré – 12 Marron Glacé – 21 Litchi – 22 Corail Doux – 31 Rose Grenadine – 32 Rose Cocktail – 41 Iris Mauve – 42 Rose Vif – 51 Rouge Groseille – 52 Cerise Noire – 61 Tangerine – 62 Sienne. De kleuren zijn niet volledig dekkend, maar geven door de kersen olie een erg mooie glans.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Bij de Flair zat een bonnetje om gratig een Cherry Oil Lipstick af te halen zonder verdere aankoop verplichting.. Omdat ik niet zo vaak lipstick draag koos ik voor een subtiel kleurtje nl: Litchi.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

De Cherry Oil Lipstick heeft zoals beloofd kleur met een verzorgende, glossy glans. De lipstick glijdt zeer soepel over mijn lippen,  tijdens het dragen voelen mijn lippen dan ook zacht en comfortabel aan. Enige nadeel, de Cherry Oil Lipstick houdt niet zo heel lang. Los daarvan denk ik dat het mooie lipsticks zijn als je geen al te fel kleurtje wil, maar toch (wil beginnen met) lipstick dragen.

Swatch:

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick

Ik vind de lipstick erg fijn aanvoelen. Ik merk inderdaad geen totale dekking, maar meer semi transparant. Wel is de kleur ook goed op te bouwen, dus kun je de kleur iets intenser maken. Helaas zoals eerder vermeld blijft de lipstick niet lang zitten, na een uurtje moest ik de kleur weer even bijwerken. Het voordeel is wel dat ze makkelijk bij te werken zijn.

Yves Rocher Cherry Oil Lipstick € 11,90 – bij Yves Rocher winkels en in de webshop (momenteel betaal je slechts €5,95)!!

XOXO
Eefje

 • Heb ook een lipstick uit die reeks en ze blijven inderdaad niet lang zitten maar vindt ze wel fijn! Mooi naturel kleurtje trouwens.

 • Hij klinkt wel leuk. De kleur kan wel intenser vind ik persoonlijk

  Liefs
  Karlien

 • Het ziet er wel goed uit maar ik heb liever een lipstick met een betere dekking x

 • Mooi kleurtje! Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten. liefs x

 • Ik hou wel van ‘neutrale’ en natuurlijk ogende lipsticks :)! Lijkt iets voor mij :)

 • Ik heb ook een kleurtje gaan kiezen dankzij Flair!
  Ze houden inderdaad niet lang, maar ik vind de geur en werking wel erg fijn! :-)
  De kleur vind ik ook erg mooi: 41 Iris Mauve