Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Wishlist B-Day

Oh jawel.. ook ik ben jarig dit jaar! En zeer binnenkort! Eigenlijk ben ik niet graag jarig en laat ik dit liever onopgemerkt voorbij gaan, maar aan de andere kant krijg ik super graag cadeautjes :) en word ik die dag wel graag verwend.. :) dus laat ik dan maar een B-Day lijstje maken zodat hubby weet wat kopen :) (mijn man leest stiekem elke dag wat ik post, dus ik ben er zeker van dat hij dit zal zien) :p

Oh ja.. ook niet onbelangrijk: onlangs vroeg hij wat ik wilde doen op mijn verjaardag.. ik antwoorde dat ik graag een volledige dag zou gaan shoppen.. Zijn gezicht sprak boekdelen (de – Sh*t, ik had beter niks gevraagd! – blik), maar helaas it’s my birthday – it’s my day :p

Mijn wishlist bestaat trouwens vooral uit fashion items!

Wishlist B-Day

Kleedje met glitters – Vero Moda
Bikerboots – Eram
Kleedje met rugdecolleté – Mango
Fluffy vest – New Look

Wishlist B-Day

Kleedje – Zara
Trui met leopard print – Mango
Ugg’s
Trui kleedje met studs – Mango

Voor mijn verjaardag mogen jullie een nieuwe WINACTIE verwachten!

XOXO
Eefje

 • Wat een fijne wishlist heb je! Mooie items zitten er tussen!

 • Het eerste jurkje van vero moda, prachtig.

 • Dat eerste jurkje is zo leuk :)

 • Wauw, mooie items staan er tussen zeg :)

 • Kim

  Leuke wishtlist. Ik vind vooral de jurkjes en vestjes erg leuk. Hopen dat je er wat van krijgt ;) haha.

  Liefs,
  Kim

 • Oh wauw, wat een leuke items! Ik vind dat kleedje van Vero Moda echt super mooi. Ik heb nu zoveel spijt dat ik maandag niet ben binnen geweest tijden het shoppen met mama. Dju :)

 • Enorm leuke lijst! :D

 • Prachtige items!

 • Kim

  Dat jurkje van vero moda is echt supermooi :)

 • Wat een leuke wishlist heb je! Vooral de jurkjes vind ik erg mooi.

 • leuke wishlist!

 • hihi geniet maar van je shopdag! alvast proficiat!