Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Winter Solden

Jaaaaaa, het is weer zo ver!! Het zijn weer winter solden in België!! Mijn Nederlandse lezers zijn al eerder begonnen aan deze leuke periode, maar nu zijn wij belgjes aan de beurt!

Ik probeerde bij de vorige solden bij Mango.nl te shoppen en de korting werd verrekend in mijn mandje.. tot ik mijn adresgegevens invoerde en de soldenprijs veranderde in de volle prijs! Wij Belgen kunnen dus online niet profiteren van de Nederlandse solden.. Bummer!!! :)

Maar nu kunnen we zowel online als offline lekker shoppen en ik keek al eens op Zalando en Mango en deel graag met jullie mijn favoriete sales!

Winter Solden

Winter Solden

Sta jij ook in de startblokken voor deze Winter Solden?

XOXO
Eefje

 • Mooi lijstje, dat Mango bloesje rechts bovenaan staat ook op mijn lijstje :D jammer dat er nog geen sale online is! Trouwens, over prijzen gesproken, mijn kleedje voor nieuwjaar was op de Amerikaanse website van Mango dubbel zo duur als bij ons, die hebben lekker pech :D

  X Sara

 • Ik heb al een aantal nieuwe items gekocht uit de solden! Heel blij mee!

 • Fijn lijstje heb je gemaakt, die Guess schoenen, wow :)

 • Wat een leuk lijstje met kleding! De rode rok vind ik zo gaaf!

 • Ik ga volgende week naar de Solden in Antwerpen en kijk er nu al keihard naar uit!

 • (En waarom schrijf ik solden met een hoofdletter?!)

 • Anneleen

  Ik heb ook zin in de Belgische solden!! Ik denk niet dat ik veel ga kopen (nu dat denk ik nooit en zeg ik ook altijd, maar toch kom ik steeds met iets thuis :p)
  Maar ik heb zeker nieuwe jeansbroeken nodig, dus ik ga zeker eens bij de Brax en de jeansstation binnenspringen :-)