Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

WINACTIE – Essence All You Need is Red Lipstick

Is rood jouw favoriete kleur? Blijf dan even hangen, want ik heb een nieuwe winactie die je lippen in vuur en vlam zet!! Ik geef de knalrode lipstick All You Need is Red van Essence weg en jij maakt kans om die te winnen!!

WAT KAN JE WINNEN?

ESSENCE All You Need is Red Lipstick!

WINACTIE - Essence All You Need is Red Lipstick

WAT MOET JE DOEN?

Meedoen kan via Facebook, Instagram en/of Twitter

Via Facebook: FOLLOW Beautytalk, LIKE & SHARE het bericht + TAG 2 (of meer) vriendinnen

Via Instagram: FOLLOW Beautytalk, LIKE de winactie foto en TAG 2 (of meer) vriendinnen. Share de foto voor extra kans!!

Via Twitter: FOLLOW Beautytalk, LIKE het bericht en RETWEET!!

Je kan meedoen t.e.m zondag 31/07 middernacht!!

Veel succes iedereen!!

Liefs,

Eefje

  • Hilde Janbroers-stolk

    Leuke actie! Ik ga eens kijken :-)

  • Henrieke Hommersom

    Leuk hoor, ik doe graag mee!
    Ik heb dat gedaan via Facebook en Twitter.

  • Ik heb net samen met Ramona je vorige winactie mogen winnen, dus deze sla ik natuurlijk over. Maar ik wil toch even de deelnemers succes komen wensen. Dus SUCCES allemaal!!!