Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Win! Leopard Nails Primark

Ok,  Ik geef een paar leopard nepnagels van Primark weg t.w.v €1,50. Daar zit niemand op te wachten.. i know! Maar ik heb hier een goede reden voor.. Ik kan deze zelf niet testen omdat nepnagels en nagellak, enz.. verboden zijn op mijn werk! Dus daarom kan ik er beter iemand plezier mee doen..Waarom kocht ik die dan.. i don’t know (shopverslaafd waarschijnlijk en ze hebben een groot ‘hebben’ gehalte)!

Win! Leopard Nails Primark

Win! Leopard Nails Primark

Nepnagels zijn misschien wel het meest oncomfortabele beautyding.. maar ze zijn superhandig voor een avondje uit met vrienden en vriendinnen. Je steelt gegarandeerd de show met deze leopard nepnagels van Primark!

Wil je ze graag winnen? 
Laat dan een comment na hieronder zodat ik weet dat je meedoet!

Deze winactie komt ook op Facebook.. het bericht liken en delen met je vrienden is altijd een lief gebaar :)

Deze winactie is zowel voor mijn Belgische als Nederlandse lezers.. en meedoen kan t.e.m vrijdag 25 april middernacht.

Veel succes!

XOXO Eefje

 • Wauw wat gaaf! Nog nooit neppe nagels gehad. Lijkt me leuk om te testen! Ik doe mee.

 • Wauw wat gaaf! Nog nooit neppe nagels gehad. Lijkt me leuk om te testen! Ik doe mee.

 • Oh wat leuk, ik doe heel graag mee :-) Ik volg je al op facebook dus ik ga de post zeker liken.

 • Heel leuk! Spijtig dat je ze zelf niet kan dragen :)
  Ik doe zeker mee en zal de post op fb liken

  Liefs,
  Karlien

 • Ook ik wil heel graag meedoen! Heb binnenkort een galabal en in de zomer trouwt mijn neef, dus deze zijn dan wel heel leuk om een outfit te pimpen!
  Heb géén facebook, maar ik deel dit berciht graag op twitter voor je!
  Succes aan alle deelnemers!

 • Ik doe mee !

 • de eerste keer dat ik het zelf doe dan, kan ik eens oefenen

 • Seya

  Die wil ik!