Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Win een Duo VIP Ticket voor het Kortrijk Fashion Weekend

Deze winactie is afgelopen, je kan niet meer meedoen!

Collega bloggers Lilly en Alien organiseren op Vrijdag 24 en Zaterdag 25 Januari een Fashion weekend in het Shopping center K. te Kortrijk. Een weekend vol Fashion & Beauty.. wie wil daar nu niet naar toe? Modeshows, workshops, bubbels, en zo veel meer.. kortom the place to be! Wil je graag het volledige programma zien van dit weekend, surf dan naar de site van Lilly en Alien, daar vind je alle info.

Win een Duo VIP Ticket voor het Kortrijk Fashion Weekend

Ik mag een Duo VIP Ticket weggeven aan één van jullie. Heb je zin om één van deze 2 dagen je eens goed te laten verwennen en lekker te shoppen? Waag dan zeker je kans!

Wat moet je doen?

Laat me weten in de comments hieronder met wie (je beste vriendin, je zus of je mama,..) je graag een fantastische dag wil beleven op dit event in Kortrijk.

Meedoen kan t.e.m  woensdag 22/1/2014. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit de comments en verwittigd via mail. De naam van de winnaar komt dan op de VIP lijst aan de ingang!

Veel succes iedereen!

XOXO
Eefje

 • Wat leuk bedacht! Toch gun ik het iemand anders.

 • Wauw! Ik doe super graag mee! Kortrijk is niet zo ver. Wie ik zou meenemen, dat weet ik nog niet, want weet niet wie er die dagen beschikbaar is! Maar laat ons zeggen dat het wel iemand zal zijn die evenveel interesse heeft in beauty en wellness als ik!!

 • Succes iedereen!

 • Leuke giveaway, veel succes iedereen!

 • Jana

  Ik doe heel graag mee! Ik zou m’n beste vriendin meenemen zodat we ons eens lekker kunnen laten verwennen en ontspannen na de vermoeiende examens (die dan net gedaan zijn) :)

 • Veronica plovie

  graag gegaan met mijn beste vriendin

 • Francine Hellebuyck

  Mijn moeke zou dat wel zien zitten . Hopelijk leest ze dit niet want dan wordt het een verrassing

 • Anne Kathérina

  Wij, ikzelf en mijn schoonzus, zien het al helemaal zitten: leuk en tof shoppen in Kortrijk (we waren een paar weken geleden es naar Kortrijk geweest om te winkelen, is wel een serieuze afstand voor ons, maar méér dan de moeite waard was het, we hadden nog tijd te kort om alle winkels aan te doen, dus besloten we om heel binnenkort nog es terug te komen, wie weet tijdens het Fashion weekend?), na het shoppen en zeulen met volle zakken, ons lichaam (en vooral de vermoeide voetjes) laten verwennen en relaxen, lekker etentje, nadien de winkels nog wat onveilig maken en dan ’s avonds de batterijtjes helemaal terug opgeladen om ons es goed uit te leven op de afterparty. Let’s dance!!!

 • Sofie Guillemyn

  Ik zou mijn mama meenemen. Ze verdient het.

 • loubna

  Super leuk! Ik zou graag met mijn beste vriendin zon leuke dag willen beleven, want ik werk en zij leert en we hebben bijna geen tijd om iets te doen. Dit is een leuke tussendoortje. Heb er nou al zin in:) Doe graag mee:) En anders met mijn moeder hetzelfde verhaal.

  x

 • Luc

  Na een fantastische dag in Kortrijk was ik in een heel romantische bui en zei ik tegen mijn vriendin ‘ik heb geen hart van goud, noch een hart van zilver maar een hart dat van je houdt: wil je met me trouwen?’ En toen zei ze ‘JA!’ Om deze reden heb ik mijn hart in Kortrijk toch ook een beetje verloren. Ik zou mijn vriendin Nathalie die nu mijn vrouwke is nog eens mee naar Kortrijk nemen, het zou ons leuke dingen doen herrinneren. Ze is ook altijd heel modieus gekleed. Het Kortrijk Fashion Weekend zou voor haar ook een fantastisch event zijn!

 • Met mijn vriendin natuurlijk !

 • Yuri jacobs

  Ik zou supergraag met mijn liefje gaan! Ze is van Kortrijk en gun haar deze dag enorm. Ze is ook een echte shopaholic en zou superfijn zijn om samen eens zo’n dagje door te brengen op die Fashion week!

 • Saartje

  Super! Ik zou heel graag mijn meter meenemen naar dit evenement.
  Mijn meter is een vrouw die altijd klaarstaat voor anderen en ze heeft mij , haar
  kleinkind, en haar kinderen altijd goed geholpen. Het laatste jaar heeft mijn meter
  veel onprettige zaken moeten meemaken waardoor ze haarzelf altijd wegcijferde
  voor anderen. Zo’n dagje zou zo een mooie vrouw, innerlijk en uiterlijk, heel erg
  deugd doen ! :)

 • Maaike

  Sinds 2 maand mama geworden van een prachtige dochter, super leuk maar ook een aanpassing
  Verwend worden zou eens super zijn! En zou terug de eerste uitstap zijn met een vriendin.

 • rebecca

  Yes, ik wil er met mijn moeder naartoe, want om de paar maanden proberen we eens samen ergens naartoe te gaan. Maar mijn mama wil niet lang in de auto zitten, want dan wordt ze veel te nerveus en dan is de fun er ook af, dus moet het iets leuks, iets unnieks, iets voor ons en iets dicht bij huis zijn… Niet altijd even makkelijk om iets te vinden, dus, en na een tijdje heb je de vaste dingen wel gezien! Dit evenement lijkt me echt iets voor een tof dagje uit met ons tweetjes, dan kan ik haar eens lekker verrassen!

 • elisa

  ik zou graag winnen, en ik zou samen met een vriendin gaan, omdat we alle 2 van fashion en glitter houden, dat zou écht een tof cadeau zijn!! xxx

 • Hallo! Wat een superleuke winactie en zeker omtrent fashion events en dergelijke! Ik ga elke jaar wel naar estetikbeurs maar is toch héééél iets anders.
  Wie ik zou meenemen: Ik zou heel graag iemand willen meenemen van de andere deelnemenden aan deze winactie! Dan zijn er in ieder geval 2 gelukkige winnaars waaronder ikzelf en een andere participant.
  Veel succes met de winactie en ben superrrrenthousiast!

 • Sanne Nuyts

  Ik zou dit heel graag meemaken, omdat ik heel veel van mode en fashion hou, het zou een ongelooflijk grote belevenis zijn voor mij en mijn beste vriendin! Ik zou haar super graag willen verrassen met dit geweldig cadeau :)

 • Caroline Verleye

  Hoi Eefje

  Wat een leuke wedstrijd, ik zou gaan met mijn beste vriendin. Op 25 januari had ik reeds met haar afgesproken voor een leuk dagje uit.
  Vooral omdat haar examen dan net gedaan zijn op vrijdag!
  Dat moeten we vieren :-)
  Ons eerste plan was ergens gaan ontbijten en dan lekker bijbabbelen en shoppen in Brugge.
  Maar waarom niet in Kortrijk !! En als VIP dat heb ik nog nooit meegemaakt en mijn vriendin ook niet.
  Het zou een enorme boost kunnen geven aan haar mentale zelf om er opnieuw tegen aan te gaan in haar stages nadien.
  Vooral omdat ze haar studies heeft hervat en dit na meer dan 10 jaar intensief werken. Super chapeau alvast (want ze leest natuurlijk mee) :-) !
  Groetjes Caroline

 • Marie Plovie

  Ik weet nog niet met wie te gaan maar ik denk dat velen kandidaat zullen zijn .

 • Maria Deketele

  Ik zou gaan met mijn zus

 • Caroline Casteele

  Mijn moeke zou dit supertof vinden

 • Tim

  Ik zou heel graag mijn zwangere vrouwtje meenemen. Zij kan echt genieten van zo’n zaken!

 • Ellen Debuschere

  Ik zou graag met mijn allerbeste vriendin gaan !!!

 • Diane Donckels

  Ik verkies met mijn schoondochter te gaan die zo goed voor mijn zoon zorgt :)