Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Win een Beautytalk Box!

JE KAN NIET MEER MEEDOEN AAN DEZE WINACTIE!

Jullie kennen allemaal het concept van de Beautyboxen wel.. je neemt een abonnement en je krijgt elke maand beauty en verzorgingsspulletjes netjes in een doos afgeleverd. Zo ontdek je elke maand opnieuw leuke en nieuwe producten die je anders misschien niet zou kopen. Zelf ontvang ik elke maand de Belgische Deautybox en de Nederlandse Beautybox.. de producten van deze boxen doe ik in mijn ‘test’mandje met de bedoeling deze één voor één te testen, af en toe zijn er ook producten bij die niet bij mijn huidtype passen en deze geef ik dan weg aan vriendinnen, familie of collega’s. Nu, had ik al een tijdje in de gaten dat dit ‘test’mandje serieus vol werd en kwam ik tot het besef dat ik deze producten no way nog allemaal kan testen.. daarom lieve lezers, bedacht ik het volgende!

Ik stelde zelf aan de hand van de producten uit mijn ‘test’mandje mijn eigen Beautytalk box samen! Maar al gauw bleek ik 8 boxen rijkelijk te kunnen vullen met prachtige ongebruikte beauty en verzorgingsproducten! Ik besloot deze Beautytalk boxen weg te geven aan jullie, mijn trouwe lezers, als bedanking dat jullie elke dag, of wekelijks, of toch regelmatig mijn blogje lezen! Elke maand mogen jullie dus een winactie verwachten!

Aan de winnaars van de Beautytalk boxen vraag ik om over jullie favoriete product uit de gewonnen box een korte maar duidelijke review te schrijven. Deze review publiceer ik dan op mijn blog. Zo worden jullie een beetje actief betrokken bij mijn blog (noem het een soort gastartikel).

Dit is de eerste BEAUTYTALK BOX van Januari:

Win een Beautytalk Box!
Een mooi gevulde box met verzorgingsproducten en make-up!

Win een Beautytalk Box!
Cattier – Shampoo & douchegel – fullsize 200ml

Win een Beautytalk Box!
Lancôme – Youth activating cream – 5ml

Win een Beautytalk Box!
Redken Color Extend Magnetics shampoo – 50ml – conditioner – 30ml

Win een Beautytalk Box!
Rituals – 24h Hydrating Gel Cream – sample 2,5ml – Moisture Recovery Night Cream – sample 2,5ml

Win een Beautytalk Box!
The Body Shop – Lip Butter – full size 10ml

Win een Beautytalk Box!
T. Leclerc – Powder Blush – fullsize 5g

Wil je deze Beautytalk box graag winnen?

Like Beautytalk op Facebook en share het bericht met je vrienden!

Heb je Twitter? Tweet dan de volgende zin: Ik maak kans op een Beautytalk Box vol beauty & verzorgingsproducten op Beautytalk.be

Laat een comment na hieronder zodat ik weet dat je meedoet!

Uiteraard verwacht ik dan uiteindelijk een review over het lievelingsproduct uit deze box!

Meedoen kan vanaf nu t.e.m Zondag 11 Januari middernacht!

Veel succes!

XOXO
Eefje

 • Debbie Andries

  Wat een leuk idee, zeg! Ik kijk er naar uit om de beautyproducten te mogen testen!! :-)

 • cecile van hoecke

  Leuke actie, een review is in ruil voor dit prachtig geschenkpakket een eer in plaats van een moeilijke bevalling. Ik sta er alleszins voor open. Prettig nieuwjaar & dat al jullie dromen mogen uitkomen!

 • Lien

  Kansje gewaagd! Zou geweldig zijn om ook eens te proeven van het beauty-bloggen!

 • Laura A

  Wow, superleuk ! Ik volgde je al op facebook dus heb het gedeeld en getweet.

  xoxo

 • Jente

  Ik doe heel graag mee aan deze actie. Leuke producten! Ik heb alles gedaan wat nodig was :-)

 • Sofie Henderickx

  Hoi Eefje, Wat lief dat je dit doet voor je lezeressen! Die blush vind ik echt supermooi en de andere productjes zien er ook superleuk uit om te testen! Ik doe dus erg graag mee. :D
  Ik volg je al langer op facebook en twitter en heb je bericht geshared en getweet ;)
  Mijn twitter naam is @HenderickxSofie.
  Mijn Facebook is Sofie Henderickx.
  Ik volg je ook op bloglovin en instagram.

 • Ellen Serneels

  Wauw wat een leuke beautytalk box!
  Ik heb het geliked en gedeeld, nu maar hopen dat ik deze producten eens kan uittesten :)

 • Ilse prins

  Als allereerst natuurlijk wil ik je een ontzettend goed, gezond en gelukkig nieuwjaar wensen! Ik volg je blog alweer een tijdje, en ga dat zeker in 2015 blijven doen! Wat een leuke winactie heb je weer georganiseerd, ik doe heel graag mee! Enne, het zijn geloof ik allemaal lievelingsproducten, wat een verwennerijpakket… hihi. Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen! ;-)

 • Haaii,

  Deze actie is zeker de moeite waard. Ik heb getweet via @BlogSuchThing.

  Liefs,
  Nadeche

 • Wat een leuk initiatief! Ik doe graag mee aan de winactie op dit mooie pakket! Het zal niet zo moeilijk zijn een van deze producten uit te zoeken als favoriet, want er zitten zoveel mooie dingen in.

 • Wat een leuk idee. Natuurlijk doe ik heel graag mee. Voorbeeldjes van mijn artikels kun je op mijn blog zien ;).

 • Super idee van je! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Facebook en Twitter en heb net over de winactie getweet. Finger crossed nu!

 • Wat een super leuk idee en echt geweldige producten die je al uitkoos. Ik doe zeker mee. Heb geliked en gedeeld en getweet op Twitter (@eager_yearning)

 • Wat een fijne producten! Vooral de shampoo en blush lijken me erg goed! Ik zou met veel plezier een review schrijven hoor.

  Ik heb getweet & volg: https://twitter.com/xNadiaS/status/551072056129757184

  Nog een gelukkig Nieuwjaar!

  xx

 • steve

  Liked & shared voor de vriendin :-)

  • geebelen alice

   De recovery night cream wil ik reeds langer testen. Ben eens benieuwd

 • steph

  Hier een grote fan :-) Like & share …

 • nan

  Zien er super producten uit, ik ben benieuwd …Kans gewaagd…

 • Oh wauw, wat een leuke prijs! Ik doe graag mee. Ik volg je via FB en heb je bericht gedeeld. Nu maar hopen :)

 • echt een superleuk idee! Altijd fijn om kennis te maken met producten die andere bloggers fijn vinden. Ik doe dan ook graag mee!

 • Inge Kleefman

  Wat een leuke winactie en wat een toffe producten, ik doe graag mee! Hieronder een opsomming van mijn account namen en de acties die ik uitgevoerd heb;
  Facebook: Inge Kleefman. Ik heb jouw pagina geliked en het desbetreffende bericht geliked en gedeeld.
  Twitter: @carrot_cakess. Ik heb jouw pagina geliked en het bericht gedeeld en als favoriet aangeklikt.
  Ik weet niet of het ertoe doet, maar ik wil dit pakket zo graag dat ik nog wat extra stappen heb uitgevoerd:
  Instagram: @ilovecarrotcakes. Ik volg je en heb de post geliked.
  Bloglovin: Inge Kleefman. Ik volg je en heb de desbetreffende post geloved.
  Nog even mijn mail adres om er zeker van te zijn dat die aangekomen is: [email protected]
  En nu is het tijd om te duimen;)

 • Anita H.

  Wow! Wat een mooie merken. Die review schrijf ik met alle plezier.

 • Eefje wat een super leuk idee!! :D Ik wil heel graag deelnemen! Deze selectie vind ik echt heel leuk! Vooral de Redken producten zou ik graag eens proberen aangezien ik dat merk nog nooit heb gebruikt… Ik heb wel geen gekleurd haar, maar ik heb ooit een gelezen dat het geen kwaad kan om het af en toe toch op ongekleurd haar te gebruiken aangezien het ook zou helpen om je natuurlijke kleur te doen herleven. :-)

 • Charlotte

  Superleuke winactie om het nieuwe jaar in te zetten :) Ik doe dan ook heel graag mee aan deze toffe actie! Het zien er stuk voor stuk leuke producten uit… ,, Doe in dit nieuwe jaar zo voort met je blog! :)

 • zou een superleuke verrassing zijn voor mijn vrouw

 • Super toffe actie en de mlerken zijn echt goed uitgezocht,mijn vriendin zal dit zeker willen uittesten

 • Hier waag ik mijn kans voor, ik wil deze met plezier uittesten, er zijn er wel enkele bij die ik nog nooit gebruikt heb.

 • Met plzier meegedaan , Lancome gebruik ik regelmatig maar deze heb ik nog niet gehad en die shampoo wil ik ook wel eens proberen, ja en eigenlijk de rest ook. Veel geluk voor 2015

 • Wat een leuk idee, ik doe graag mee en heb de post ook op Facebook gedeeld, volgen deed ik je daar al…Ik volg je onder mijn eigen naam Petra krommenhoek…ook volg ik jeop Bloglovin en heb depost een like gegeven..
  groetjes petra
  ( die duimt voor luck )

  [email protected]

  • en natuurlijk met een schrijffout in het email adres: sjucht wat ben ik toch een gigantische knurft..
   [email protected]

 • Anita te Gussinklo

  Wat een leuk idee Eefje.
  Ik doe graag mee en heb de post op Facebook geliked & geshared (ik volgde je al) en ook Op Twitter een tweet gestuurd

 • An

  Een heel leuke actie. Ik doe graag mee!!

 • Mieke

  Leuk concept!
  Ik zag het reeds op Facebook en heb toen je actie meteen gedeeld. Nu ook langs deze weg een bericht dat ik mee doe :-)

 • youteke

  Hello, ik lees je blog om mijn Nederlands te verbeteren ! Ik spreek niet goed maar ik kan zeg dat ik mee aan je wedstrijd doe !
  Bedankt voor deze wedstrijd en dank voor je blog :-)

 • Ling Choi

  Helemaal top! Allemaal leuke dingen die ik goed kan gebruiken! Ik volg je op Facebook!

 • Eva Narcisz

  Wauw ! Dit noem ik een heerlijk verwenpakket , natuurlijk wil iedere vrouw een beetje verwend worden . Daarom ook mijn deelname. Ik zal heel gelukkig zijn met dit prachtige pakket :D Like,share ,hopelijk maak ik kans !!

 • babbie de bruin

  NOU zeg!!! wat een mooi kado dat wil ik dolgraag testen lijkt mij super

 • jacqueline

  fijne wensen en danku voor het testen en uitdelen van zovele beauty produkten!

  graag zal ik de nodige bevindingen doorsturen!

 • JA, ik vind de Beautytalk Box een geweldig leuk idee! Als iemand verstand heeft van de meest fijne en heerlijke beautyproducten zijn jullie het wel en die op zo’n leuke manier maandelijks met ons delen vind ik dus een geweldig top idee! Deze box winnen en reviewen? Dat lijkt me super, ik maak onwijs graag een kans!

 • Patty Curvers

  Gaaf pakket! Deze spullen zou ik wel eens willen proberen! En natuurlijk reviewen!

 • natasja emmen

  Super leuke aktie, ik maak dolgraag kans op deze leuke box met heerlijke en mooie produkten, Wil graag een review schrijven over mijn favoriet
  like en share op facebook en
  de tweet op twitter geplaatst

 • Grete Karina

  Wat een verwennerij, ik word graag gastblogger van mijn favoriete product uit de box mocht ik winnen.
  Like & shared op FB
  en op Bloglovin volg ik ook en heb het bericht geliked.
  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

 • Loes Goossens

  Superleuke winactie! En lijkt me erg leuk om eens een review te scrijven

 • An

  Ik doe héééé’l graag mee met deze leuke actie
  Volg je en heb geliked en gedeeld

 • zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook; zoelouwerse
  gedeeld op twitter; zowiezo_

 • Julie R.

  Yippie!
  Zo’n leuke productjes die erin zitten en die ik nog nooit uitgeprobeerd heb, en de meeste merken ook niet..
  Ik zie er naar uit om dit uit te proberen op mijn huid en haar!!

  Gedeeld op facebook!!!

  xx

 • Chair

  Hello,

  Really great work and blog, you’re generous person to share with us your favorite products and also to win some of your stuff !!!
  Excited !!
  I want to win this one so like everyone
  i do my best to share your blog with my friends !!!
  xoxo