WIN €30 shoptegoed bij Greetz

Moederdag is just around the corner en samen met Greetz mag ik maar liefst 3 X €30 shoptegoed uitdelen aan 3 van mijn trouwe volgers! Benieuwd, lees dan zeker verder…

WIN €30 shoptegoed bij Greetz

Wil je graag je mama verrassen dan ben je bij Greetz aan het juiste adres.. Jij beslist, bestelt en Greetz zorgt voor een smile op je mama (of schoonmama) haar gezicht :) Bij Greetz kun je terecht voor boeketten, chocolade, kaarten, ballonnen, beauty producten en zoveel meer! Zet je mama letterlijk in de bloemetjes met de Greetz bloemenservice! Greetz levert de boeketten gewoon bij je mama aan de deur, inclusief geschenkverpakking (eventueel met vaas) en 8 dagen versgarantie!

Maar er is meer.. De cadeau service van Greetz biedt de mogelijkheid aan om je cadeau’s te personaliseren, dus maak jou cadeau extra persoonlijk met een foto of een tekst! Is je mama een chocoholic of een beauty queen? Je vindt vast en zeker het perfecte (gepersonaliseerde) Moederdagcadeau.

Stuur je liever een kaartje, dat kan! Bij Greetz vind je unieke Moederdag kaartjes van hippe merken zoals Lief!, Blond Amsterdam, RUMAG en Loesje.

Heb je het perfecte cadeau voor je mama gevonden? Geniet dan van de Greetz inpakservice! En bij de moederdagtips vind je misschien wat extra inspiratie om van Moederdag een onvergetelijke dag te maken!

Uiteraard kun je bij Greetz ook terecht voor andere feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen, geboortes, communies, huwelijken, enz..

WIN 3 X €30 Shoptegoed (geldig tot 31/12/2017)!

Ik mag 3 lezers van Beautytalk gelukkig maken met een cadeaubon van €30 die geldig is op de volgende producten:

– Chocola
– Kaarten
– Ballonnen
– Beauty

JA! Ik wil kans maken! 
– Schrijf je in op de Beautytalk VIP Mailinglijst (de 3 winnaars worden via deze weg bekend gemaakt en ontvangen een code!)

Deze winactie loopt t.e.m zondag 14 mei, de 3 winnaars worden op maandag 15 mei bekend gemaakt!

Veel succes,

Eefje