Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

WIC by Herôme – New Zealand!

De lakjes kun je al een tijdje kopen in de winkel.. maar ik kocht mijn eerste WIC by Herôme lakjes deze week op Bol.com. Ik heb het over de New Zealand collectie. Deze collectie bestaat uit 6 prachtige kleurtjes.. ik kocht er 2 van deze collectie:

WIC by Herôme - New Zealand!

Ik kocht de kleurtjes: Auckland (mint) en Dunedin (Roze).

WIC by Herôme - New Zealand!

WIC by Herôme - New Zealand!

Auckland (Review)

WIC by Herôme - New Zealand!

Dunedin 

Deze W.I.C. by Herôme – New Zealand is te koop voor €7,50 bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com of zoals ik eerder al zei op Bol.com

Be You Tiful!

XOXO
Eefje

  • Die groene is zo mooi! Echt mijn kleurtje! :D

  • Prachtige lakjes!

  • Ik vind het beide mooie kleurtje! :)

  • Ik vind ze beide erg mooi! :-)

  • Wat een mooie lakjes! Die groene vind ik het mooist, wat een prachtige kleur. Love it!