Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

12702 Volgers

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Wella Professionals introduceert een nieuwe high-performance verzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om je haar snel en efficiënt nieuwe energie te geven, en daarbij aan al je haarbehoeften te voldoen. Wella Professionals INVIGO is ontwikkeld met INVIGO-Blends – een trio van nieuwe geavanceerde technologie, superingrediënten en vitaminen, en geeft zowel jouw haar als jouw gevoel van welbevinden direct kracht. In slechts een paar minuten ondergaat jouw haar een onmiddellijke transformatie van dof uitziend naar vol van vitaliteit. INVIGO schept momenten om op te laden in het salon en thuis met goed presterende versterkende verzorging.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Een INVIGO verzorgingsbehandeling geeft je dat luxe oplaadmomentje zowel in het salon als thuis. De combinatie van geconcentreerde boosters, de door experts ontwikkelde hoofdhuidmassagetechnieken en de producten blazen het haar meteen nieuw leven in zodat het er weer supergezond uitziet en aanvoelt.

De Wella Professionals Invigo lijn bestaat uit maar liefst 6 varianten:
* Color Brilliance
* Nutri-Enrich
* Volume Boost
* Balance
* Blonde Recharge
* Color Recharge

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Ik prijs me zo gelukkig dat ik een aantal producten van deze lijn al heb mogen testen.. nl: Nutri-Enrich shampoo, Nutri-Enrich Conditioner, Nutri-Enrich Wonder Balm en Nutri-Enrich Anti-static spray.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Anti-Static Spray – € 19,49 zorgt ervoor dat je haar met deze koude temperaturen (hallo lente???) niet omhoog komt te staan! Heel vervelend I know, ik heb er zelf mega veel last van. En dan vooral die nieuwe baby haartjes die hun eigen leven gaan leiden! Met deze spray is dat verleden tijd want die verzorgt statisch haar, maakt het glad en zorgt ervoor dat je haren mooi op z’n plaats blijven vol vitaliteit!

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm – €19,49 is mijn favorietje en is een leave-in balsem voor droog of gestrest haar. En zorgt voor een langdurige intensieve voeding. Maar vooral het maakt mijn haar mooi glanzend en soepel! Aanbrengen op nat haar en niet uitspoelen!

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Deep Nourishing Shampoo – €13,99 verzorgt droog of gestrest haar en geeft het een boost van vitaliteit.  Gebruiken als een gewone shampoo en goed uitspoelen.

Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich
Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich Nourishing Conditioner -€18,49 hydrateert onmiddellijk droog of en zorgt voor gevoed haar vol vitaliteit. En mijn ontembare haar is super makkelijk doorkambaar is!

De geur van deze lijn is heel zoet en deze geur blijft ook na het wassen nog een tijdje aanwezig. Zeker bij het gebruik van de Wonder Balm en Anti-Static Spray achteraf. Love it!

Verkrijgbaar vanaf 1 mei 2018. Kijk op www.wella.com voor deelnemende salons.

Liefs,

Eefje