Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Wella Professionals Fusion Shampoo

Ons haar heeft het hard te verduren en zeker tijdens de zomer maanden, stellen we ons haar extra bloot aan schadelijke stoffen. Zon, zout, chloor,.. het is allemaal niet zo lief voor ons en als zeker niet voor die pluimen op ons hoofd!

Wella Professionals Fusion Shampoo

Ik mocht de nieuwe Wella Professionals Fushion Shampoo testen die het haar tot 95% meer bescherming biedt tegen afbreken. De formule is ontwikkeld met het silksteel fusion programma, geïnspireerd op spider silk, een van de sterkste vezels in de natuur. Deze dringt door tot diep in de cortex, herstelt de haarvezel onmiddellijk en helpt het afbreken van het haar te voorkomen. Zelfs het meest beschadigde haar voelt vernieuwd, glad en elastisch aan en is veerkrachtig tegen afbreken. Wella’s eerste 3-delige herstellende verzorgingssysteem voor direct en langdurig resultaat.

De producten hebben een heerlijke geur: topnoten van oriëntaals bloemige en houtachtige geuren zijn gekoppeld aan aan warme, hout- en nootachtige basisnoten van cederhout en sandelhout voor een verfijnde afwerking.

De shampoo die ik mocht testen is een zachte shampoo die naast het reinigen en verzorgen van je haar ook helpt bij het herstellen van schade. De shampoo bevat de EDDS technologie die het kwetsbare haar omkapselt door middel van actieve antioxidanten, gemicroniseerde lipiden (vetstoffen) en zijde-aminozuren.

Wella Professionals Fusion Shampoo

Wella Professionals Fusion Shampoo

Wella Professionals Fusion Shampoo

De verpakking straalt één en al luxe uit! Een witte flacon met rosé glanzende accenten en details stelen mijn hart onmiddellijk! De shampoo ruikt ongelooflijk lekker en is prettig in gebruik, mijn haar voelt zacht en niet zwaar aan. De shampoo maakt mijn haar goed schoon, zonder het haar uit te drogen, en na het drogen is mijn haar makkelijk in model te brengen. Omdat ik enkel de shampoo ontving, gebruikte ik nadien wel mijn oude vertrouwde conditioner voor het beter ontwarren van mijn haar.

Heb jij veel last van haarbreuk? Dan vind ik de Wella Professionals Fusion shampoo absoluut het proberen waard!

De Wella Professionals Fusion lijn bestaat uit:

Fusion Intense Repair Shampoo – €16,40
Fusion Intense Repair Conditioner – €21,10
Fusion Intense Repair Mask – €22,30

Liefs,

Eefje