Image
© beautytalk

Waarom je deze bestemming niet mag missen

Als u op zoek bent naar een bestemming die een beetje buiten de gebaande paden ligt, maar veel te bieden heeft, Georgië is de juiste keuze.

Genesteld in de hoogste toppen van de Kaukasus, biedt het land een fascinerend natuurlandschap, een rijke geschiedenis, indrukwekkende architectuur en uiteraard uitzonderlijke wijn en keuken.

Laten we eens kijken wat Georgië te bieden heeft.

Tbilisi, de hoofdstad van Georgië, is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van het land. De oude binnenstad staat vol met smalle straatjes, kleurrijke gebouwen en kerken die het ontdekken waard zijn.

Minder bekend, maar minstens zo aantrekkelijk is de stad Ondertekend, gelegen in het hart van de Georgische wijnstreek Kakheti. De stad is populair vanwege de pittoreske straatjes, prachtige uitzichten op de Kaukasus en wijnkelders.

Indrukwekkende natuur

Georgië staat bekend om zijn gevarieerde en prachtige natuur. Het is een van de mooiste natuurlijke ervaringen Nationaal park Borjomi-Kharagaulieen van de grootste van Europa.

Hier kunt u dagen doorbrengen met wandelen langs gemarkeerde paden, kamperen en wilde dieren observeren. Als je op zoek bent naar meer avontuur, probeer dan de beklimming van de Zet Kazbek opde derde hoogste top van de Kaukasus.

LEES  5 effectieve tips om vet te verliezen en af ​​te vallen

Een ongewone keuken

De Georgische keuken is een van de beste ter wereld en zit vol smaken en aroma’s. Vergeet niet om het te proberen het was stiltraditionele Georgische vleesknoedels, of Khachapurieen rijk brood gevuld met kaas.

Georgië is ook een van de oudste wijnlanden ter wereld, dus probeer zeker een aantal van de lokale wijnen.

Uitstekende monumenten

Een van de beroemdste bezienswaardigheden in Georgië is de kathedraal Svetitschoveli in Mtskheta, dat wordt beschouwd als een van de heiligste plaatsen van het land.

Minder bekend, maar minstens zo indrukwekkend David Gareja-kloosterdat in de rotswand is uitgehouwen en een prachtig uitzicht biedt op het omringende landschap.

We hopen dat dit artikel je heeft geïnspireerd en je heeft geholpen een beeld te vormen van wat Georgië te bieden heeft. Als je dit artikel leuk vond, aarzel dan niet om het met je vrienden op sociale netwerken te delen. Wij kijken nu al uit naar uw ervaringen van uw reis naar Georgië!

Laatste artikelen

Dit kan je ook interesseren

Deel dit: