Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Waarom ik niet van Halloween hou: filmpje

Halloween, ik vind er niks mee.. integendeel, ik krijg er de kriebels van en kan alleen maar hopen dat die griezelperiode snel achter de rug is. Waarom dan wel.. vertel ik in dit filmpje!

Hou jij van Halloween en waarom? Of is het ook niks voor jou?

Liefs,

Eefje

  • Ik denk dat het misschien komt omdat onze generatie niet is opgegroeid met Halloween. In Amerika is het ZO big en ik vind ’t persoonlijk echt fantastisch. Ik zou er gerust aan willen meedoen zoals ik de US. Ik ga niet zeggen dat ik de grootste Halloween fan ever ben, hoor, maar toch, ik vind het elk jaar leuker en leuker vinden. Ik doe er dus wel graag aan mee. Plus ik hou ook wel van griezelen ;-)

    • Leuk dat je ervan kan genieten :) ik wou dat ik niet zo’n bangerd was! Ik schrik bij het minste en spring 2 meter hoog :)
      Liefs, Eefje