Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Victoria’s Secret Pure Daydream Body Splash

Ik deed de vorige week dé ontdekking van de maand of zelfs het jaar! Victoria’s Secret is te koop bij Bol.com! Toeters en bellen gingen af in mijn hoofd, inclusief de vraag.. hoelang ben ik van deze planeet verdwenen geweest en waarom heeft Bol hier geen mega reclame rond gemaakt! Want dit is echt voor elke beauty addict HUGE NEWS!

Victoria's Secret Pure Daydream Body Splash

Terwijl ik wel wekelijks eens naar de site van Victoria’s Secret surf, heb ik nog nooit een bestelling geplaatst. Ik weet dat liquide sowieso niet verzonden word. Dus toen ik zag dat bol dit populaire merk verkocht, ben ik dan ook meteen in actie geschoten.. ik bestelde een body splashVictoria’s Secret Pure Daydream! Puur op het gevoel, want ik had geen idee welke geur ik mocht verwachten. Ik houd van zoete, frisse geuren dus deze leek me wel voor de hand liggend..

Victoria's Secret Pure Daydream Body Splash

Ik vind een body splash of mist ideaal bij dit warme zomer weer. Een parfum vind ik persoonlijk iets te zwaar voor overdag, maar gebruik ik dan wel weer ’s avonds. Een body splash is lekker verfrissend en licht.

Victoria's Secret Pure Daydream Body Splash

Deze Victoria’s Secret Pure Daydream body splash vind ik echt heerlijk! De geur is erg lekker zoet en fris..
Victoria’s Secret Pure Daydream Body splash is een hydraterende huidspray die een verfrissende werking heeft zoals water op je huid. De verfrissende formule bevat aloë vera en kalmerende kamille. Victoria’s Secret Pure Daydream Body splash heeft een frisse geur van parel orchidee en roze bessen en laat deze heerlijke geur achter op mijn huid, haren en kledij.
Zeer lang blijft deze body splash niet hangen (wat ook normaal is, het is geen parfum) dus spray ik af en toe eens bij :)

Ingrediënten:

Victoria's Secret Pure Daydream Body Splash

Ik weet zeker dat dit niet mijn laatste Victoria’s Secret aankoop zal zijn.. ik denk al na over mijn volgende bestelling, misschien koop ik wel eens een bodylotion ofzo. In ieder geval ik ben super blij met het aanbod op Bol.com.. al mogen ze de collectie van mij wel verder uitbreiden :)

Bestellen op Bol.com kan hier!

Heb jij al een Victoria’s Secret body splash geprobeerd? Zo ja welke? Alle tips zijn welkom!

XOXO
Eefje

 • Jammer dat ze nog niet veel keuze hebben, want ik wil er ook graag enkele proberen. Aangezien deze zoet en fris ruikt lijkt hij me wel iets voor mij!

 • Wendy (B)

  Ik heb er 12.
  Echt zalige en meest uiteenlopende geuren!

  • Eefje

   Welke zijn nog lekkere geurtjes? Heb je een aanrader?

 • Klinkt goed. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt me echt heerlijk voor de zomer! En ook fijn dat het steeds makkelijker in Nederland verkrijgbaar wordt.

 • Ik heb nog helemaal geen bodysplash, snel eens proberen!

  • Eefje

   Zeker doen!

 • Klinkt echt als een heerlijke geur!
  Ik heb er nog geen enkele van en nu ze ze ook bij Bol verkopen, moet ik er maar eens werk van maken :)

  Liefs,
  Karlien

 • Ik heb die hype precies helemaal aan me laten voorbij gaan. Ik heb de Body Mist van H&M!

 • Ik heb er zelf nog geen in mijn bezit maar iedereen lijkt zo positief hierover! :-)

 • Aaaaaah, die VS body splashes zijn echt zalig. Ik ben momenteel helemaal verslaafd aan Pure Seduction.

 • klinkt als een heerlijke geur! spray nu vaak met sheer love echt een heerlijke geur ook

 • Wat gaaaaf! Ik wist dat niet eens, ik heb ze in NY gekocht, ik heb er ook een artikel over op m’n site! (Floren10e.wordpress.com)
  Maar te gek! Leuk artikel ook! X

 • De geur lijkt me heerlijk! Ik ben gek op bodysplashes. Ik gebruik op dit moment die van Holister!

 • Wohow! Wat een geweldige ‘find’! Ik surf meteen naar bol.com! Thanks, dear!

 • De body mists van Victoria’s Secret zijn zooo geweldig! Je moet zeker de coconut passion eens proberen, die ruikt zo lekker :D Of sheer love! Die is vooral vrouwelijk en romantisch :)