Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Vichy Minéral 89

Minéral 89 is de eerste booster van Vichy die jouw huid een dagelijkse verfrissing geeft. De booster van Vichy is bedoeld om je huid een extra dosis hydratatie te geven, wat erg belangrijk is als eerste verdedigingslinie tegen schade door externe factoren. Minéral 89 is rijk aan meerdere hydraterende ingrediënten zoals glycerine, hyaluronzuur en het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, om de huid dagelijks te beschermen en te versterken. Door de lichte, frisse textuur en zijn sterke hydratatie is Vichy Minéral 89 perfect voor een droge huid, ongeacht welke leeftijd je hebt.

Vichy Minéral 89

Tot zo ver het praatje op de Vichy Website.. ;p Je hebt het nieuwe product van Vichy de afgelopen weken vast al zien voorbij komen via social media? Dit product is hot en trending en ik was één van de gelukkigen die de Vichy Minéral 89 mocht testen de afgelopen weken.

Ik gebruik sowieso elke dag een serum, nu is Vichy Minéral 89 geen serum maar een booster. Je kan deze dus perfect in combinatie gebruiken met je favoriete serum én andere verzorging.
De booster bestaat uit slechts 11 ingrediënten waarvan een groot deel (89%) het mineraalrijke thermaal water van Vichy is. Hier zitten 15 mineralen in die de huid kalmeren, herstellen en versterken. Daarnaast is er ook hyaluronzuur aan toegevoegd. Dit is een huideigen ingrediënt dat de bloedcirculatie en opname van actieve ingrediënten verbetert, helpt om vocht vast te kunnen houden en zorgt ervoor dat je huid er voller, jonger en frisser uit ziet.

Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89

De verpakking alleen al is mooi om naar te kijken. Het flesje bestaat uit stevig glas en heeft een mooi blauw ombre-effect.

Aangezien ik een grote fan ben van hyaluronzuur in producten, begrijp je al dat ik dit een heel erg fijn product vind! Vichy Minéral 89 is geurloos, trekt heerlijk snel in waardoor ik onmiddellijk verder kan met mijn verdere verzorgingsroutine en het zorgt ervoor dat ik de hele dag door geen trekkerige huid heb! Top dit!
Het product is heel zacht voor de gevoelige huid, het bevat geen parfum, geen alcohol, geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen en geen minerale olie. Vichy Minéral 89 is helemaal niet vettig of olieachtig en ik krijg de indruk dat mijn make-up ook beter op zijn plek blijft ‘plakken’ gedurende de dag. Over ‘plakken’ gesproken. Je hebt echt maar heel erg weinig product nodig voor je volledige gezicht en hals. Ik merkte dat ik in het begin nogal enthousiast meerdere pompjes gebruikte maar hierdoor werd mijn huid te sticky. Dus niet doen, één pompje is meer dan voldoende!

Vichy Minéral 89

Vichy is verkrijgbaar bij de apotheek en online bij Parmasimple. Een flesje Minéral 89 met 50 ml inhoud kost €22,95.

Liefs,

Eefje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

  • Natascha Kooiman

    Ik heb al meerdere van deze flesjes opgemaakt, vind het super fijn spul!