Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Vichy – Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bodylotion/créme/melk, ééntje die zijn werk goed doet en mijn droge velletje lekker zacht maakt en voldoende hydrateert. Na het lezen van veel reviews, besloot ik de nieuwe Body lijn van Vichy – Ideal Body een kans te geven. En omdat ik niet kon kiezen kocht ik gelijk de Vichy Ideal Body Balm en Body Serum Milk!

Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan gerust even verder..

In de winter is mijn huid zoveel droger dan in de zomer en daarom grijp ik dan ook altijd naar een dikke body butter. Vooral mijn benen vertonen in de winter witte velletjes, ook al wrijf ik ze 2x per dag in! De afgelopen weken heb ik de Vichy Ideal Body balm  en Body serum uitgebreid getest en wil mijn enthousiasme graag met jullie delen!! Want dit kan ik nu al vertellen, het zijn 2 zalige producten!

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Vichy Ideal Body Balm:

De balm zit in een grote, stevige lichtroze ronde pot met een inhoud van 200ml.

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

De Ideal Body Balm is een lekkere stevige en dikke lichtroze balsem, perfect voor de droge tot zeer droge huid. Ondanks de dikke substantie smeert de balm heel fijn en makkelijk uit, en smelt onmiddellijk op mijn huid weg! De balm ruikt vrij neutraal, licht bloemig/zoet. De geur is zeer subtiel en zeker niet overheersend..
Normaal gebruik ik zo’n dikke, stevige balsem voor mijn benen, maar ik gebruikte deze Body Balm over heel mijn lichaam.

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende en opvullende eigenschappen.
LHA staat bekend om zijn gladmakende en egaliserende eigenschappen.
10 fundamentele oliën met een voedende, hydraterende, antioxidante en kalmerende werking.
Hypoallergeen, zonder parabenen, zonder siliconen, zonder kleurstof, dermatologisch getest op de gevoelige huid.

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

De Vichy Ideal Body Balm geeft mijn huid onmiddellijk een mooie glans! Wanneer het licht op mijn huid reflecteert, merk ik ook dat mijn huid er veel egaler uitziet dan met gelijk welke andere bodylotion of crème! Ik denk als mijn huid bruin zal zijn door de zon, dit nog 10x mooier zal zijn (sexy ook).

Mijn huid voelt ook lekker zacht en gevoed aan! Ik gebruik de Balm meestal ’s avonds vlak voor het slapen gaan, zo heeft ‘ie’ lekker de tijd om in te dringen en mijn huid te hydraten.

Ik ben echt super enthousiast over deze Body Balm! Ik raad echt aan om even een sample te vragen in de apotheek bij jou in buurt! Dan zul je begrijpen wat ik bedoel :)

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Vichy Ideal Body Serum Milk:

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Vichy Ideal Body Serum Milk zit in een lichtroze flacon (bestaat ook met een pompje) met 200ml inhoud.

De Serum Milk is een serum en een body milk in 1 voor de normale tot droge huidjes.. Ook dit serum heeft een lichtroze kleur maar is veel dunner en vloeibaarder dan de body balm.. De geur is bijna identiek, alleen ruikt deze body serum nog zoeter!

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

Ingrediënten: Olie van Abrikozenpit, Passiebloem, Mais, Rijstvlies, Zonnebloem, Zwartebessenzaad, Muskaatroos, Koriander, Macadamia en Jojoba (48 uur hydratatie).
Hypoallergeen, zonder parabenen, zonder siliconen, zonder kleurstof, dermatologisch getest op de gevoelige huid. Geëmulgeerde gel verrijkt met parelmoeren om de huid nog mooier te maken.
Topnoten: Perzikbloesem en Fresia
Hartnoten: Tiare, Roos en Viooltje
Basisnoten: Muskus, Vanille en Amber

Vichy - Ideal Body Balm + Body Serum Milk- Review

De Serum Milk voelt lekker fris aan en wordt onmiddellijk opgenomen door mijn huid. Mijn huid is intensief gevoed, ziet er egaal, glanzend en sexy uit :) De geur is zo subtiel dat ik steeds aan mijn arm ruik om de geur te ervaren :)
Vichy Ideal Body Serum Milk is ook zeer zuinig in gebruik, hier ga ik nog veel geniet van hebben!

Ik ben fan en super tevreden over beide producten! Vichy is een fantastisch merk en dit zijn alweer 2 fantastische producten! De Body Balm is perfect voor in de winter, maar ik gebruik hem nu ook nog omdat hij zo fijn is.. De Serum Milk lijkt me perfect voor in de zomer.. lekker licht en fris, met een lekker geurtje!

Vichy Ideal Body Balm en Body Serum Milk kosten €19,95 (adviesprijs).. surf even rond want hier en daar zijn er kortingen. Zelf kocht ik beide producten bij Hair Body Beauty in Sluis voor slechts €16,95!

Heb jij ervaring met deze fantastische producten?

Liefs,

Eefje

  • Ik ken de producten niet, maar ze klinken heel fijn!