Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Valentijn Wishlist

Valentijn, eigenlijk hou ik er niet zo van..begrijp me niet verkeerd, ik vind het gewoon allemaal een beetje geforceerd. Daarom denk ik dat wij op valentijn gewoon thuis blijven met een flesje champagne en een hapje. En dan zijn er natuurlijk nog de cadeautjes.. tja, natuurlijk is het leuk om een cadeautje op valentijn te krijgen, maar dat kan ook zomaar op elke andere dag natuurlijk! Maar omdat cadeautjes krijgen altijd leuk is heb dan toch maar een Valentijn Wishlist gemaakt.

Valentijn Wishlist
(Klik op de foto om te vergroten)

Lancôme – Cushion Foundation
YSL – Black Opium
Guerlain – Météorites Perles de Blush
Guerlain – Météorites Baby Glow
Maybelline – Dream Wonder

Veel foundation op mijn wishlist, dus met een beetje geluk krijg ik er ééntje van :)
Alhoewel mijn voorkeur momenteel naar de parfum van YSL Black Opium gaat :)

Tuurlijk zal ik blij zijn met één of meerdere van deze beauty’s, maar dat hoeft niet persé op valentijn.. dat mag gewoon elke dag van het jaar :)

Hou jij van Valentijn en heb je een valentijn wishlist?

Liefs,

Eefje

  • Die Guerlain producten lijken mij ook super!

  • Vooral de linker producten vind ik heel gaaf, maar ook zo prijzig :(

  • ah black opium is zo lekker! Baby glow van Guerlain zou ik ook nog graag willen<3

  • Mooie wishlist, Valentijn vieren wij niet echt omdat ik het zelf ook geforceerd vind!
    Maar tuurlijk een cadeautje krijgen is altijd leuk :)
    X