Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Happy Blue Box via Shedeals

Een extra kerstcadeau zag ik wel zitten, dus bestelde ik via Flair Shedeals de Happy Blue Box..

In deze video zien jullie de unboxing van de Happy Blue Box. Veel plezier!

Wat vind jij van de inhoud van de Happy Blue box?

Liefs,

Eefje

 • Ik vind ‘m eerlijk gezegd ook wat tegenvallen. Ik zou wel heel blij zijn met de After Oil van Rainpharma (vind ik echt een heel fijn product) en ook de grote flacon douchegel ziet er heel mooi uit!

  • Die after oil is inderdaad heerlijk.. de bad en douchegel heb ik ondertussen al getest en heeft een zalige geur! :)
   Liefs,
   Eefje

 • Stefanie De Costere

  Eenmalig zo’n box vind ik altijd leuk!! Vroeger had ik ook een abonnement op Deautybox, maar elke maand producten. Je zou eens mijn voorraad bodylotion moeten zien! ;) Daarom zou het wel interessant zijn dat boxen, zoals Deauty maar ook deze happy blue box betere deals aanbieden voor mensen die het eenmalig willen proberen.

  • Tijdens de feestdagen had Deauty een eenmalige eindejaars box dacht ik.. is inderdaad leuker om zoiets te bestellen.
   Liefs,
   Eefje