Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Deauty Box Augustus 2015

Met plezier toon ik jullie vandaag de inhoud van de Deauty Box van de voorbije maand Augustus. Deauty bestaat ondertussen 3 jaar (wat gaat de tijd snel!) en trakteert ons daarom op maar liefst 4 FullSize producten, waaronder 2 make-up producten, jeej (maakt een sprongetje)!!

Kijk snel wat er in de B-day box van Augustus zit!

Unboxing Deauty Box Augustus 2015

Unboxing Deauty Box Augustus 2015:

Unboxing Deauty Box Augustus 2015
Unani – Dermo Defence Face Mist (125 ml)
Deze face mist zorgt voor de nodige verfrissing, herstelt de huid en fixeert je make-up!

Unboxing Deauty Box Augustus 2015
Handy Hand – Cleansing Gel (30ml)
Dit flesje reinigt je handen zonder dat je ze moet spoelen en maakt ze bovendien heerlijk zacht door de toegevoegde vitamine E en de hydraterende parels!! De gel bestaat in verschillende geuren, ik kreeg de geur Citron pressé. Niet onbelangrijk deze gel heeft ook een antibacteriële werking!!

Unboxing Deauty Box Augustus 2015
T.LeClerc – Exquis à Lèvres -Fullsize
Deze lippenstift in potloodvorm heeft een voedende en hydraterende werking. Hij zou een volledige dag blijven zitten. één laagje volstaat, voor een intenser resultaat breng je meerdere laagjes aan. De kleur is voor mij iets te fel, misschien doe ik hiermee wel iemand plezier.

Unboxing Deauty Box Augustus 2015
Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil  – Fullsize
Dit wonderpotlood is gemaakt met Maracuja en Rooibos thee extracten. Het potlood is multifunctioneel, je kan het gebruiken als highlighter, oogschaduwbasis concealer of als eyeliner.

Unboxing Deauty Box Augustus 2015
Shiseido – Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream – 7ml
Deze crème zou één van de bestsellers zijn van Shiseido. In één week zou je al verschil moeten merken, de huid zou gladder en zachter zijn. De crème verfijnd de huidstructuur, vermindert rimpels en hydrateert. Geschikt voor alle huidtypes. Fullsize kost deze €97 (50ml).

Ik vind dit best een aardige box, ik ben zeer benieuwd naar de Shiseido, Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, de handgel stop ik in mijn handtas voor onderweg. Het Jelly Pong Pong potlood wil ik zeker uitproberen en de Unani face mist gebruik ik momenteel al om mijn make-up te fixeren (ruikt overigens heerlijk naar orchideeën)!

Proficiat Deauty!

Klik hier om Deauty zelf te ontdekken

Wat vind jij van de inhoud van deze box?

Liefs,

Eefje

 • deze inhoud vind ik erg leuk!
  X

  • Eefje

   Ja, vind ik ook.

 • De lipkleur lijkt me super!

  • Eefje

   Voor mij iets te fel, ik houd van nude tinten. Maar ik ben er zeker van dat veel meiden dit goed staat.
   Liefs,
   Eefje

 • Luka

  is deze box nog ergens te verkrijgen?

  • Eefje

   Ik vrees ervoor, ik heb eventjes voor jou gekeken op site van Deauty. Als je nu een box besteld is het die van September. Je kan misschien wel eens een mailtje sturen naar [email protected] met de vraag of de box van Augustus nog verkrijgbaar is..
   Liefs,
   Eefje