Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing de “Mei” Deautybox!

It’s Deauty-time again.. Als ik heel eerlijk mag zijn, vind ik de grootste spanning er al een beetje af.. De voorbije maanden reed snel naar huis van het werk omdat ik wist dat mijn box er was.. deze keer was ik minder gehaast :) Maar toen ik de kartonnen doos ophaalde bij De Post werd ik toch wel nieuwsgierig!

Unboxing de

Deze box bevat 5 producten met maar liefst 4 Fullsize! Ik was aangenaam verrast door één fullsize product! Welk? Lees dan maar verder :)

Unboxing de

GarnierAmbre SolaireBB Cream SPF30 – 50ml: Een BB zonncrème! Beschermt de huid tegen UV-A en UV-B stralen, tegen rimpels en andere tekenen van huidveroudering en tegen bruine vlekjes. De BB Cream verheldert en egaliseert met een natuurlijk effect zodat het niet lijkt alsof je make-up draagt! Beschermt, hydrateert de huid. Geschikt voor gezicht en decolleté. Deze wordt uitgebreid getest! Ik ben alvast zeer benieuwd!!

Unboxing de

KloraneShampoo met haver – 100ml: Deze shampoo is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid en de meest kwetsbare haren. De shampoo herstelt waar nodig, beschermt en is zeer zacht voor je haar. Bevat geen agressieve chemische middelen. Deze geef ik door aan hubby :)

Unboxing de

Avéne Herstellende after-sun lotion – 50ml: De after-sun lotion bevat herstellende, kalmerende en verzachtende functies van het legendarische Eau Thermale. Verkoeling en instant zachtheid voor je huid. De lotion voedt en herstelt de huid na een dagje zonnen. Aangezien mijn huid nog niet veel zon gezien heeft, zullen die eerste zonnestralen mij omtoveren in een kreeft, dus deze wordt (hopelijk in de nabije toekomst) getest!! :)

Unboxing de

LamazunaGelaatsreinigingsdoekjes – 2 stuks: Ontdek de eerste ecologische reinigingsdoekjes! Deze doekjes moet je nat maken met warm water, enkele seconden op je ogen houden en vervolgens over op je hele gelaat vegen. En je make-up, onzuiverheden en overtollig talg verdwijnen! Deze doekjes kun je wassen op 40° tot 90° in de wasmachine en daarna tot wel 300 keer hergebruiken! Deze hebben mij zeer nieuwsgierig gemaakt! Wordt dit weekend nog getest! :)

Unboxing de

BO-HO Green RevolutionTerracottapoeder – 9g: Een sunkissed skin zonder parabenen, minerale olien, fenoxyethanol, PEG en andere opvullers! Een beetje poeder op je voorhoofd, neus en jukbeenderen voor een zomerse make-uplook!! Ook hier ben ik nieuwsgierig naar!

Ik vind dit wel een mooie box! Zeker met 4 fullsize producten heb je je geld dubbel en dik terug! Jullie mogen een aantal reviews verwachten! Mijn favoriet is de BB Cream van Garnier! Ik hoop dat hij aan zijn beloftes voldoet!

Ik denk elke maand om misschien toch mijn abonnement stop te zetten, maar ik ben telkens wel blij als ik de Deautybox unbox :) Dus voorlopig blijf ik nog €15 betalen.. maar graag nog meer make-up in de volgende box van juni please :)

Meer info over het bestellen van de Deautybox voor juni kunnen jullie hier vinden.

Wat denk jij van deze inhoud? Nieuwsgierig naar één van de bovenvermelde producten?

XOXO
Eefje

 • Laurence

  Er is nu een soort nieuwe box die ook naar Belgie verstuurd. Misschien kan je die eens uittesten?

  http://www.beautygloss.nl/2013/05/07/filmpje-unboxing-waat-beauty-box-april-2013/

  Mascha heeft em al geunboxt ;-)

  • Eefje

   Bedankt voor de tip! Ik heb de box voor juni besteld!! Leuk dat ze naar België versturen!!
   Eefje

 • Het is de eerste keer dat ik écht spijt heb dat ik de deautybox niet heb! Wat een mooie producten zitten er in! Enkel Garnier zou ik zelf niet willen :) Jammer dat ik geen abo heb!

 • Het blijft toch leuk. Nadat ik besloten had mijn abo stop te zetten, had mijn vriendje stiekem nog 3 maanden verlengd :)

 • Hele mooie producten, ik heb mij aangemeld voor de WAATbox.

 • Zitten leuke producten in!

 • Ik ben fan! Behalve van de shampoo, ben ik ondertussen kotsbeu.. Ik heb sinds de 2e deautybox zelf geen shampoo meer gekocht :’)

 • Ik ben erg benieuwd naar de Garnier bb cream. Ook het product van Avène vind ik wel interessant.

  Fien

 • Ik vind het een leuke inhoud! Vooral die BB cream

 • Ik vind ook dat het spannende van de Deautybox er nu een beetje af is aant gaan, maar dat is waarschijnlijk normaal na zoveel boxen :) ik blijf hem wel nog houden al hoop ik ook op meer make up erin!

 • Die doekjes zien er echt handig uit!

 • wow, mooie inhoud, vooral de BB cream :)

 • wauw hele mooie box deze maand!