Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing de “Maart” Deautybox!

Zo rond de 20ste van elke maand kijk ik uit naar mijn postbode! Maar gisteren was ik helaas op mijn werk, dus zat er een briefje in mijn brievenbus.. vandaag dus vlug om mijn Deautybox van de maand Maart! Ik wist al wat ik mocht verwachten, collega bloggers hadden de inhoud al gepost.. en ik was verbaasd! Ik zag 2 verschillende boxen voorbij komen.. In de ene box zat een product waar ik al maanden zeer nieuwsgierig naar ben.. in de andere box zat ook een product dat ik heel graag aan mijn stash wou toevoegen.. de kans dat beide producten in één box zit zal wel heel erg klein zijn.

Ik weet niet goed wat te denken deze maand.. ik vind het nog steeds tof om nieuwe producten te ontdekken. Maar ik vraag me af hoe lang ik nog mijn €15 hieraan zal spenderen. Ik ben wel zeer blij met één product.. Nieuwsgierig?

Unboxing de

De inhoud:

Unboxing de

Pureology -Hydrate Shampoo + Hydtrate Conditioner -50ml: Ik ken het merk niet, deze shampoo en conditioner zijn geschikt voor gekleurd haar. De geur vind ik niet zo aangenaam.. maar dat is persoonlijk natuurlijk.

Unboxing de

Yves Saint Laurent – Forever Youth Liberator – 5ml: Deze gezichtscrème zou rimpels verminderen en zorgen voor een soepele frisse en egale huid. Ik ga deze zeker proberen.. alleen spijtig van het kleine formaat.

Unboxing de

Nuxe – Huile Prodigieuse – 30ml: Hier ben ik dus superblij mee! Dit is een luxe-olie voor het haar, gezicht en lichaam. De geur is hemels en ik kan niet wachten om deze olie te gebruiken op een gebruinde huid na een dagje zonnen.

Unboxing de

L’Oréal Paris – Nude Magique CC Cream – Full Size: Ik gebruikte de CC Cream al (elke dag eigenlijk) en ik ben er super tevreden over.. dus toen ik de box opende slaakte ik een gil! Yes, een back up van mijn CC! Maar mijn vreugde was van korte duur.. helaas pindakaas, verkeerde kleur! Ik gebruik momenteel de groene variant.. en ik kreeg de oranje.. Bummer! De oranje versie is veel te donker voor mijn lichte huid! Dus.. heb ik besloten hiermee een win-actie te doen! Hou mijn FB-Pagina in de gaten als je kans wil maken op deze CC Cream. Win-actie coming soon!

Zoals ik al zei.. het product waar ik super tevreden mee ben is de Nuxe-olie. Het product dat ik oa. in mijn box verwachtte was de bodylotion van Babor.. maar helaas. Er zit wel kortingsbon in de Deautybox van Babor, dus misschien kan ik deze wel gebruiken voor een bodylotion. De paaseitjes zijn een leuk extraatje :) ik ben benieuwd of de Deautybox van April mij nog kan verrassen.. ?

Ben jij tevreden met je Deautybox van Maart? Had jij de andere box? Let me know!

XOXO

Eefje

 • Leuke inhoud :-) Ik herken jouw gedachtegang wel. Ik ben inmiddels gestopt met Glossybox. Ik vond het de € 14,95 niet meer waard. De prijs was in januari omhoog gegaan en daarnaast vond ik de inhoud steeds minder worden…Jammer, maar dan besteed ik liever mijn geld aan iets anders :-)

 • Die olie ziet er goed uit ! Review ? ^^

 • Loes

  In mijn doos zat dus de bodylotion van Babor ( en die zo heerlijk ruikt) , een staattje Revitalash en de bb-cream van l’oreal. Ik ben tevreden :-)

 • Ik heb zelf eigenlijk nog nooit een box besteld met beauty dingen, ik vind de inhoud ervan meestal niet zo spectaculair.

 • Ik heb precies een andere box dan iedereen? Ik had de groene cc cream, babor bodylotion, revitalash, nuxe olie en een clinique mascara?

 • Nog nooit gehoord van deze box, vind de inhoud wel leuk!

 • Ik heb ook de oranje CC gekregen & al één keer uitgeprobeerd.. Ik ben precies een wortel! ;)

 • Ik heb hem al geopend maar nog niets geprobeerd, ik ben benieuwd

 • Ik had net dezelfde maar dan met de groene CC cream. Een vriendin van me had de box met olie, groene CC cream, clinique mascara en wimper serum. Over die box was ik echt veel enthousiaster.

  • ah ja en bij haar zat er ook de babor bodylotion bij!

 • B.T

  Zien de mensen van Loreal zelf niet in hoe slecht de CC en BB cream niet zijn? haha. Leuk artikel !