Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing de “Juni” Deautybox!

Bijna het einde van de maand dat betekent opnieuw een Deautybox om te ontdekken! Ik had dit weekend al eens op andere blogs gekeken en wist daardoor al wat te verwachten..
Deauty beloofde meer make-up en dat mocht ook wel.. ik heb shampoo en haarolie’s voor de rest van het jaar!

De inhoud..

Unboxing de

Een mooi gevulde box..waarvan 4 fullsize producten! Mooi!

Unboxing de

Als eerste een lipstick van Catrice “it’s a matte word”. De verpakking ziet er zeer klassevol uit en de kleur is werkelijk bloedrood! Aangezien ik dit kleurtje nooit draag, zal deze lipstick in mijn “GIVEAWAY” mandje terecht komen! Hou mijn site in de gaten voor deze leuke GIVEAWAY!!

Unboxing de

Lamazuna – een natuurlijke zeep.. hmm.. hier maak je me niet echt gelukkig mee (lees: onhygiënisch).. dit zeepje bestaat uit laurier en olijfolie en is geschikt voor alle huidtypes.. Ze ruikt wel redelijk lekker moet ik zeggen..

Unboxing de

Estée Lauder – Revitalizing Supreme Duo voor gezicht en ogen.. Een gezichtscrème van Estée Lauder, hier scoor je mee bij mij! Deze gebruik vanavond al..want deze crème zou hydrateren en verjongen!! :)

Unboxing de

Etat Pur – groene thee tegen vroegtijdige rimpels.. een paar druppeltjes per dag zou voldoende zijn om vroegtijdige rimpels te bestrijden..hmmm.. mijn nieuwsgierigheid is gewekt!

Unboxing de

Eucerin -scheerschuim..Een scheerschuim voor hubby :) Leuk dat Deauty ook aan de mannen denkt (of is dit een restje uit de vaderdag box?) Anyway, aangezien mijn man electrisch scheert zal ik deze zelf eens gebruiken (alhoewel de geur wel typisch mannelijk is)

Unboxing de

Catrice – Glamour Doll Mascara.. pfff..ALWEER een mascara, ik denk dat dit de vierde is sinds september. Deze van Catrice heeft wel een mooi design, het borsteltje is van plastic en is zeer fijn. Ik zag op andere sites het Catrice Nude Palette (ipv de mascara).. jammer dat deze niet in mijn box zat :(

Tja.. het verdict..ik heb al een paar maanden gemengde gevoelens bij de Deautyboxen. Ik ben enigszins blij dat ik voor slechts €15 per maand nieuwe producten kan ontdekken, aan de andere kant is het “waauw” gevoel ver te zoeken of verwacht ik misschien teveel? En Catrice is nu niet bepaald hét make-up merk waar ik op zat te wachten..misschien een tip voor Deauty.. iets meer high end make-up producten please.. budget producten koop ik sowieso al :)

Ben jij tevreden met de inhoud van deze box..? Wil je graag de box van Juli bestellen, klik dan hier!

Oh ja.. trouwens deze foto’s zijn met mijn nieuwe reflexcamera genomen.. ik ben nog niet zo tevreden over het resultaat, ik moet nog veel oefenen.. maar het is in ieder geval al beter dan die Iphone foto’s :)

XOXO
Eefje

 • Jammer van die Catrice mascara!

 • Jammer dat er elke keer veel dingetjes inzitten van Catrice, is wel leuk natuurlijk maar die kun je ook gewoon bij de drogisterij kopen. Voor de rest leuke items. Vooral de estee lauder creme!

 • De gezichtscreme is wel erg fijn! Mooie foto’s, het valt wel op ;-)

 • Oe oe oe! Die gezichtscrème van Estée Lauder had ik ook wel gewild!

 • Vind de box een beetje te weinig/goedkope producten voor de prijs die je er voor betaald!

 • Wat een leuke producten allemaal, de lipstick is erg mooi!

 • Die hoeveelheden mascara’s beginnen wel vervelend te worden inderdaad!

 • Leuke producten!
  Xoxo Daphne

 • Amy

  Ik was erg blij met deze box! Alleen had ik ook liever het Jasmin zeepje gehad ipv Rose, ik ben namelijk niet zo into rozen maar wel into jasmijn.

 • Ik was ook zeer tevreden met de box! Wel spijtig dat dit al je zoveelste mascara is… Wel ben ik benieuwd of het een goede is of niet :)

 • zo stom van de mascara! de foto’s zijn leuk geworden…

 • hmm idd die budget dingen zou ik zelf niet eens kopen dus wel teleurstellend… en die zeep is ook niet zo mijn ding! Kan beter ;-)

 • Mijn mening ken je hier ook al over :) Als je mijn Absolute nude palette wilt hebben.. ik had het toch al.
  Het leukste product was van Etat Pur, ik heb voor een slecht bruinende huid, maar die in jou box zit lijkt me ook het proberen waard!

 • Voor 15 euro, zit je niet op Catrice te wachten, dat snap ik. Beetje jammer. Maar wel leuk om te zien wat erin zit.

 • Best een leuke box. En die lippenstift staat nog op mijn wishlist!

 • Leuke blog! Je maakt betere fotos met daglicht of lamp, zonder flits en de iso hoger.
  Misschien voor de volgende keer!

 • Beste wel een leuke box, alleen jammer dat er catrice producten in zitten.

  Maar ik vind je foto’s echt wel mooi hoor! Je hebt de producten ook leuk neergezet :).