Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing De “Januari” Deautybox

Lieve Beauty’s,

Elke maand beautyspulletjes aan de deur geleverd krijgen is zo leuk!! En ja..Hij is er weer.. de Deautybox! Met wat word ik deze keer verwend?

Tadaaaaaaa…

Unboxing De

L’Occitane –  Almond Shower Oil

Unboxing De

L’Occitane –  Almond Shower Oil – 75ml: Deze doucheolie op basis van zoete amandelen verzacht de huid en respecteert de natuurlijke hydratatie van de opperhuid, voelt heerlijk zacht aan en ruikt lekker. Time for a shower :)

Dermalogica – Daily Microfoliant

Unboxing De

Dermalogica – Daily Microfoliant – 13gr: Een scrub is niet overbodig tijdens deze koude winterdagen. Dit poeder verandert bij contact met water in een zachte scrub voor je gezicht en bevat bovendien geen chemische kleur- of geurstoffen.

Narciso Rodriquez – For Her

Unboxing De

Narciso Rodriquez – For Her – 4ml: Een beetje zomer in deze koude periode! For Her is een romantisch, bloemig parfum waar muskus de show steelt. Ruikt heerlijk!

L’Oréal Paris – Elnett Luminize

Unboxing De

L’Oréal Paris – Elnett Luminize – 75ml: Elnett haarlak is al jaren de nummer 1 op gebied van fixatie! Deze versie bevat micro-kristallen die het licht vasthouden en je haar laat glanzen als nooit te voren! Ik was al fan! Heel blij met deze travel size!

Unboxing De

L’Oréal Professionel – Vitamino Color Masker – 75ml: Een masker voor gekleurd haar die de haarvezel omhult en zo in een paar minuten de intentisiteit van je haarkleur een boost heeft! De kleur van je haar blijft zo langer mooi.

Ik ben vrij tevreden met deze box.. het is elke keer een verrassing. Deze keer heb ik niet op voorhand gespiekt bij collega bloggers :) dus ik wist totaal niet wat te verwachten :)
De doucheolie van L’Occitane zal ik zeker niet delen :) het haarmasker en de scrub zal ik uitvoerig testen voor jullie!

Ondertussen kijk ik al stiekem uit naar de Deautybox van Februari ;p

Voor wie nieuwsgierig is naar de volgende Deautybox van Februari, kan hier voor alle info terecht! www.deauty.be 

Hebben jullie ook deze Deautybox ontvangen? Laat me gerust weten wat jullie ervan vinden!

Tot de volgende!

XOXO
Eefje

  • Waarom is de Deautybox zoveel beter dan alle andere Nederlandse boxen, echt een geweldige editie weer! :)

    • Eefje

      Ik dacht dat je jullie in Nederland 2 soorten hebben..? Beautybox en Glossybox.. Die Glossybox ziet er nochtans veelbelovend uit vind ik.. Moesten ze leveren aan Belgie dan nam ik onmiddellijk een abonnement!! Wil zelfs het dubbele ervoor betalen.. :)
      Eefje