Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing De “December” Deautybox!

Girls!

Hij is er weer!! De Deautybox van de maand December! Yes! Ik ben altijd zo nieuwsgierig dat ik eigenlijk al eens een kijkje neem bij collega blogsters naar de inhoud van de box! Ik kan het niet laten :). Ook de facebookpagina van Deauty hou ik extra in de gaten om de reacties van de andere deautista’s te lezen. Dus ik wist eigenlijk al wat te verwachten. Ook deze keer ben ik zeer tevreden over de inhoud. Er zitten een aantal nieuwe merken tussen die ik nog niet ken maar met plezier zal uittesten. Ik had eerlijk gezegd wel een feestelijke box verwacht, meer glamorous.. Een rode of goudkleurige box met glittertjes misschien, met een hoog partygehalte! Misschien een tip voor volgend jaar :)!

Unboxing De

Dit is de inhoud van de box:

Bee Nature – Douchemelk (40ml): Bee Nature is een nieuw 100% Belgisch merk, met een natuurlijk cosmeticagamma. De producten zijn op basis van honing (voedend en hydraterend). De Douchegel zit verpakt in een knijpzakje. Dit product zou ook verstevigend werken dankzij de verbena en citroenextract.

Etat Pur – Actif Pur Citric Acid AHA A60 (15ml): Dit product belooft iets te doen aan een vale en doffe teint. Het citroenzuur pakt de vale teint aan door de dode huidcellen te verwijderen en een nieuwe celaanmaak te stimuleren, om zo de huid opnieuw te doen stralen! Benieuwd! Deze test ik zeker uit!

Klorane – Dry shampoo with oat milk (50ml): Deze droogshampoo van Klorane is een ideale oplossing om dof, vet haar een instant boost te geven! Een handige travel-size verstuiver om mee te nemen in je handtas.

Essie – Nagellak 201 Bobbing For Baubles (13,5ml):  Full size nagellak in een grijze kleur. Essie

Kérastase – Elixir Ultime – Colour – Treated Hair (50ml): Een haarolie die wonderen doet voor gekleurd haar! Deze olie op basis van het Oléo-Complexe en imperial Tea beschermt de haarvezel van gekleurde lokken.

Giorgio ArmaniAqua Di Gio Essanza (5ml): Een mini parfum voor de mannen! Giorgi Armani

Unboxing De

Een mooi gevulde box als je het mij vraagt! Mijn badkamerkast begint zich al mooi te vullen met alle Deautyspulletjes..I like :)!!

Ik ben zeer nieuwsgierig naar de druppels van Etat Pur en de Klorane droogshampoo! Die test ik zeker uitgebreid! Ook de haarolie van Kérastase krijgt een plaatsje op de eerste rij (ik ben gek op haarolie’s!) Can’t have enough of them!!

Ik kijk al uit naar de volgende box! De “Januari” Deautybox kan je nu bestellen op www.deauty.be

Als jijzelf de Deautybox van deze maand hebt besteld, of doe je dit binnenkort? laat gerust een reactie na!