Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing de “April” Deautybox!

23 April en het is weer “unboxing” time!! Jeej.. deze keer heb ik niet op voorhand gespiekt en was deze box een complete verrassing (normaal gesproken neem ik al eens een kijkje bij collega bloggers), dat heb ik dus niet gedaan.. wegens geen tijd.. ha! Ik heb het zeer druk de komende week en weken.. Hubby en ik willen een nieuw huis kopen en alle onze tijd wordt opgeslorpt door bezoeken aan banken en makelaars. Binnenkort doen we een bod op een prachtige villa.. (wish us luck!!!)

Maar nu terug naar de Deautybox.. zoals ik al zei, a big surprise :) Kijken jullie mee..

Unboxing de

Unboxing de

EucerinDermatoclean Miscellaire reinigingslotion – 125ml: Een zuiverende lotion en gezichtstonic in één.. zonder parfum, alcohol, kleurstoffen of parabenen.. niet irriterend voor de ogen en geschikt voor lensdragers (thats me!) Aan te brengen op een wattenschijfje voor gezicht, hals en decolleté.

Unboxing de

AvèneEau Thermale Spray – 50ml: Deze spray is geschikt voor elk huidtype en belooft zachtheid, zuiverheid en langdurige bescherming. Te gebruiken bij roodheid van het gezicht, na het verwijderen van make-up, bij huidirritatie, na het scheren of epileren, bij zonnebrand, na het sporten of wanneer je op reis bent en verfrissing nodig hebt! Een multifunctionele spray die verzorgt en beschermt!  Deze neem ik alvast mee op reis en na een dagje zonnen aan zee! :)

Unboxing de

The Body ShopOlive Body Butter – 50ml: Deze heerlijke bodybutter bestaande uit cacaoboter, sheaboter en olijfolie is verzorgend, verzachtend en werkt beschermend voor je huid. Hij gaat vochtverlies tegen en dit gedurende 24u. Ik ben fan van TBS en zal deze uitvoerig voor jullie testen!

Unboxing de

PayotHydra24 dagcrème – 15ml: Deze rijke, romige crème bestaande uit natuurlijk honingextract en het extract van Baicalensis wortel hydrateerd en verzacht de huid en is dag en nacht actief. De Hydra 24 crème smelt op je huid en voelt zacht en aangenaam aan. Je kan de crème zowel overdag als ’s nachts gebruiken op een gereinigde huid. 

Unboxing de

Vanessa TugendhaftLes Eaux DiamantéesOr Blanc Parfum – 5ml: Vanessa Tugendhaft is een Belgische juwelenontwerpster met internationale naam en faam. Ze is de favoriete designer van vele bekende namen. Or Blanc is een delicate bloemengeur met houtachtige toetsen van vijgen, jasmijn en oranjebloesem. Als topnoten ruik je bergamot, roze peper en munt. Aan de basis ligt zacht hout, witte muskus, mos en amber.  Dit parfum ruikt in ieder geval heel erg lekker.. deze geur bevalt me wel! Leuk!

Unboxing de

Tot slot zitten er in plastic verpakking kleine witte bolletjes in de Deautybox.. ???? Inderdaad, mijn eerste reactie was: “Oh, leuk, snoepjes!” Gelukkig!!!! zat er een papiertje aan vast met tekst en uitleg.. deze witte bolletjes blijken gezichtsmaskers te zijn, ha! Meer uitleg over deze maskers vind je op de site van Deauty.

Ik ben niet super enthousiast over deze inhoud, maar hij valt ook niet echt tegen. Er zitten opnieuw een aantal merken in die ik niet kende, maar waar ik wel nieuwsgierig naar ben..zoals de dagcrème van Payot en de spray van Avène. Verder ben ik wel de tevreden met de body butter van TBS, het (voor mij nog onbekende) parfum ruikt ook zeer lekker.

Heb jij dezelfde inhoud of zit er iets anders in jou Deautybox? Nog geen abonnement? Hier vind je alle info!

Reviews volgen!!!! :)

XOXO
Eefje

 • Volgens mij zitten er leuke producten bij! Ik ben benieuwd naar de reviews Eefje :-)

 • toch wel mooie producten !

 • ik ben er deze keer wel blij mee. en veel liefde voor die spray van avène!

 • Wat een prachtige inhoud! :-) De doos zit echt propvol! Daarnaast zitten er mooie merken in :-)

 • marijke04

  Ik heb net dezelfde inhoud! :-)

 • Gea

  leuke inhoud! de bodybutter lijkt me erg fijn!

 • Ik heb zelf ook de Avene spray en ik vind ‘m enorm fijn :)