Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Beautybox Maart 2016

Hij was ietsje later dan gewoonlijk, maar donderdag kwam de Beautybox van de maand maart dan toch binnen! Een lente box zoals beautybox dit exemplaar omschrijft.. benieuwd? Kijk dan even mee naar mijn unboxing..

Unboxing Beautybox Maart 2016

Unboxing Beautybox Maart 2016:

Unboxing Beautybox Maart 2016

Anatomicals – You Need A Blooming Shower  – Showel Gel (fullsize)

Unboxing Beautybox Maart 2016

Dermalogica – Dynamic Skin Recovery SPF50 (10ml)

Unboxing Beautybox Maart 2016

BeautyUK – Lip Lust (fullsize)

Unboxing Beautybox Maart 2016

Smile Lab – Advanced teeth whitening strips (3 x 1 strips)

Unboxing Beautybox Maart 2016

IDC Institute – Scented Fruits (strawberry) Body Lotion (100ml)

Ik vond de laatste 2 à 3 Beautyboxen echte toppertjes, dit exemplaar vind ik persoonlijk iets minder.. ik had een mooi lente make-upje verwacht of een vrolijk nagellakje. De Dermalogica dagcrème gebruik ik al een tijdje en daar ben ik wel blij mee.. ook de douchegel, body lotion en lipgloss zitten al in het testmandje :) Alleen de whitening strips van Style lab zijn niks voor mij, ik geloof niet echt in die whitening beloftes, hiermee doe ik wel iemand een plezier :)

Wat vind jij van deze beautybox?

Liefs,

Eefje