Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing Beautybox Juni 2015

Het zomert volop en ook de Beautybox van de maand juni staat in het teken van de zomer.. Ook benieuwd naar de inhoud? Lees dan even verder..

Unboxing Beautybox Juni 2015:

Unboxing Beautybox Juni 2015
Inhoud Beautybox Juni 2015

Unboxing Beautybox Juni 2015
No-Ad – Hawaiian Oil Factor 10 – 100 ml
Ik heb al altijd eens een olie willen proberen, maar SPF 10 is wel veel te weinig voor mijn tedere huid. Jammer, maar misschien doe ik hier wel iemand plezier mee.

Unboxing Beautybox Juni 2015
Drs. Hans Schreuder – HPO morning Cream – 100 ml
Wat me opvalt is dat er heel veel dagcrèmes in de beautyboxen zit tegenwoordig (niet alleen bij Beautybox). Ik weet ondertussen niet welke eerst gebruiken.. Waarom niet eens een peeling, of een masker voor het gelaat..

Unboxing Beautybox Juni 2015
Beauty UK – Brush & Blush Rustic Peach – Fullsize
De blush ziet er wel ok uit, maar ik vind hem toch iets te fel met teveel glitter.

Unboxing Beautybox Juni 2015
IDC Institute – Aloë Vera Handcream 75 ml
Aha.. Het enige product dat ik zeker zal gebruiken is deze handcrème.. want mijn handjes hebben deze voeding elke dag hard nodig! :)

Unboxing Beautybox Juni 2015
Himalaya Herbals – Sparkly White Herbal Tandpasta – Fullsize
Ik ben geen fan van tandpasta die mijn tanden witter maakt, reden: ik geloof er gewoon niet in. Mijn man doe ik hier vast wel een plezier mee :)

Deze ‘zomer’ box valt me toch wel tegen.. Zomer in een doosje betekent voor mij, smeren met een hoge SPF, aftersun om mijn huid te verkoelen, een mooi kleurtje nagellak, een zachte tint lipgloss, een bodymist met een lekker fris geurtje en een scrub om mijn getinte huid mooi te doen stralen. Dit, lieve lezers zou mijn ideale ‘zomer’box zijn.. maar helaas :(

Wat vind jij van deze inhoud van de Beautybox?

Liefs,

Eefje

  • SPF 10 is voor mij ook veel en veel te laag

  • Valt inderdaad een beetje tegen. Jouw voorstel voor de zomerbox klinkt een stuk leuker! Misschien dat ze je de volgende keer eerst eens om advies moeten vragen :)

  • Amy

    Ik vind deze box ook een misser. Steeds weer diezelfde merken die in andere boxen voorkomen (No-Ad, Beauty UK, …) en hun inspiratie is precies op. Jammer, een zomerbox had inderdaad veel leuker kunnen zijn!

  • De inhoud valt inderdaad een beetje tegen. Ik heb precies hetzelfde ontvangen. De blush vind ik ook veel te donker voor mijn lichte huidskleur. De dagcrème heb ik inmiddels geprobeerd, maar hij is erg vettig en smeert niet makkelijk uit. Jammer.