Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Unboxing – Beautybox April 2015

Normaal smijt ik de Beautybox en de Deautybox samen in één artikel, maar omdat Deauty een aparte thema (samenwerking) had nl: ‘Deauty meets Elfi’ kon je de inhoud al een paar dagen terug zien (voor het artikel, klik hier)! Wil je graag zo’n box winnen? Klik dan hier!

Dus, vandaag dan ook een apart artikel met de inhoud van de Nederlandse Beautybox! Benieuwd? Lees dan even verder..

Beautybox April 2015:

Unboxing - Beautybox April 2015

Unboxing - Beautybox April 2015

Deze Nederlandse Beautybox staat in het teken van Koningsdag.. wat opvalt is de oranje verpakking wanneer ik de box open het lakje van Herome (oranje) :)

Unboxing - Beautybox April 2015

Anatomicals – Tanning Lotion – Full size

Unboxing - Beautybox April 2015

Drs. Hans Schreuder – Scar Treatment Cream – Fullsize

Unboxing - Beautybox April 2015

Rexona Maximum Protection Deodorant – Fullsize

Unboxing - Beautybox April 2015

Unboxing - Beautybox April 2015

Herome Nailpolish (Koningslak) – Fullsize

Unboxing - Beautybox April 2015 Unboxing - Beautybox April 2015

Golden Rose Terracotta Shimmer Eyeshadow – Fullsize

Deze Beautybox zit dus vol fullsize producten! En heeft een waarde van rond de €65! Ik ben superblij met de Golden Rose Terracotta Shimmer Eyeshadow, de Rexona deodorant en de tanning lotion ga ik proberen om mijn spierwitte benen te camoufleren op het lentefeest van Chloé :)

Wat vind jij van deze box?

Liefs,

Eefje

  • Leuke inhoud! De shimmer eyeshadow, deo en lakje spreken mij het meest aan. Fijn dat het allemaal full size producten zijn :).

  • Die littekencrème zou ik wel eens willen uitproberen. ik heb al jaren een groter litteken op mijn knie en ik vraag mij af of hij deze aankan

  • Ben benieuwd hoe goed die littekencrème werkt!

  • Ik vind het verrassing effect altijd heel leuk van dit soort boxen maar blijf me achteraf altijd wel afvragen of ik zelf ook de spullen zou hebben gekocht die er in zitten. En dan is het antwoord toch vaak nee. Ik hou het maar even bij mijn Food We love box :)

  • Naar de littekencrème ben ik heel benieuwd! De deodorant stick van Rexona gebruik ik zelf heel graag!

  • het ziet er heel goed uit, alleen de nagellak vind ik minder….Oranje is echt een kleur die maar minimaal gedragen word door een hele boel dames…

  • Je hebt precies dezelfde inhoud als mij. Ik ben er ook tevreden over. :)

  • Op zich word ik niet echt warm van de producten die er in zitten, maar als je dan bekijkt dat het allemaal full size producten zijn en hun waardes ziet… Het is best een mooie box! :-)