Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Treacle Moon – Those Lemonade Days – Showergel

Ik schreef er al eerder reviews over.. Het Engelse merk Treacle Moon heeft mijn hartje veroverd. Ik vind hun mierzoete geuren echt fantastisch ruiken. In de winter grijp ik naar Warm Cinnamon Nights (review). En momenteel heb ik nog 2 flessen One Ginger Morning en The Raspberry Kiss staan.. (review)

Treacle Moon - Those Lemonade Days - Showergel

En sinds ik wekelijks naar Albert Heijn ga (waar ze dit merk verkopen), viel mijn oog op Those Lemonade Days. Deze douchegel ruikt exact zoals de naam doet vermoeden.. limonade, citroen limonade! Heerlijk!

Treacle Moon - Those Lemonade Days - Showergel

Those Lemonade Days is dé geur na een warme zomerdag. Lekker fris en zoet..heerlijk verfrissend.

Treacle Moon - Those Lemonade Days - Showergel

Zoals al eerder vermeld in mijn vorige artikels over dit merk zijn de ingrediënten helaas niet zo geweldig. Ze bevatten allemaal SLS, Parfum, Parabenen en Siliconen. Voor gevoelige huidjes is dit dus niet zo ideaal. Zelf ondervind ik geen nadeel aan deze ingrediënten.

Treacle Moon - Those Lemonade Days - Showergel

Ik ben super enthousiast over de Treacle Moon producten.. je krijgt veel voor weinig geld. Voor een grote fles van 500 ml betaal je slechts €4,95. Mijn huid voelt na het wassen niet droog of trekkerig aan. Heb je een wat gevoeligere huid dan kan je deze douchegel misschien beter kan overslaan!

Treacle Moon verzorgings- en doucheproducten zijn verkrijgbaar bij de 150 grootste filialen van Albert Heijn en in de webshop van AH voor €4,95 per stuk (500 ml).

Liefs,

Eefje

 • Wat jammer blijf ik het vinden van de slechte ingrediënten, maar ik ben wel erg benieuwd naar de geuren

 • Deze showergel kende ik nog niet. Alleen heb ik een gevoelige huid, misschien toch even passen.

 • Treacle moon is zo geweldig! Ik gebruik het graag als badschuim.

 • Ik ben echt GEK op citrusgeurtjes, dus dit is echt wat voor mij.

 • De geur lijkt me heerlijk!

 • Ik heb nog nooit een product Vaan treacle moon geprobeerd, maar als ik al die positieve dingen zo lees en de leuke flessen bekijk moet ik mij inhouden om niet morgenvroeg op de fiets te springen

 • mmm deze klinkt echt wel super lekker

  liefs
  Karlien