Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Treacle Moon – One Ginger Morning + The Raspberry Kiss – Bath & Douche Gel Review

Wie af en toe bij Albert Heijn boodschappen doet, zal de mooie verpakkingen van Treacle Moon vast al gezien hebben..Het merk schreeuwt Philosophy all over.. maar ik vind de producten er erg leuk uitzien! Je kan er niet naast kijken in de winkelrekken! De felle kleurtjes en leuke teksten trekken meteen je aandacht!

Treacle Moon - One Ginger Morning + The Raspberry Kiss - Bath & Douche Gel Review

Tijdens de kerstperiode kocht ik Warm Cinnamon Nights, met de heerlijke geur van kaneel (artikel vind je hier).

Nieuwsgierig naar meer kocht ik One Ginger Morning (2X) en The Raspberry Kiss.. benieuwd naar mijn review, lees dan eventjes verder..

Treacle Moon - One Ginger Morning + The Raspberry Kiss - Bath & Douche Gel Review

Treacle Moon – One Ginger Morning:

One Ginger Morning bath & douchegel heeft een flashy groene kleur en is zeer stroperig en dik van structuur, zit vol met gember en dat heeft een erg kruidige en zoete geur! Ik ben er gek op.. dit is mijn favoriete geur for sure!!

Treacle Moon - One Ginger Morning + The Raspberry Kiss - Bath & Douche Gel Review

Treacle Moon - One Ginger Morning + The Raspberry Kiss - Bath & Douche Gel Review

Treacle Moon – The Raspberry Kiss:
The Raspberry Kiss..Alleen de naam al trekt mijn aandacht! Maar ook de roze kleur vind ik zo leuk!! Bij het openen van de fles komt de heerlijke zoete geur op je af! Framboos, lekker zoet en fruitig!

Treacle Moon - One Ginger Morning + The Raspberry Kiss - Bath & Douche Gel Review

Enige nadeel aan dit merk is dat het een volledige foute ingrediëntenlijst heeft! De bath & douchegels zitten tjokvol SLS, parabenen, siliconen en alcohol (ben je hier gevoelig voor dan is deze bath & douchegel niks voor jou!!). Het merk bevat veel ingrediënten die ervoor kunnen zorgen dat je huidproblemen krijgt indien je last hebt van een gevoelige huid!
Ik voel dat mijn huid een beetje trekkerig is na het afdrogen.. verder heb ik geen last van irritatie ofzo.

Treacle Moon bath & douchegels douchegel kosten maar €4,95 per stuk (500ml).. Ik kocht One Ginger Morning en The Raspberry Kiss in promotie aan €3,95 per stuk!! Je kan ze kopen bij Albert Heijn in Nederland.. ik weet niet of dit merk verkrijgbaar is in België (laat me weten als het wel zo is!).
Anders kan je het merk nog altijd kopen in de webshop van Albert Heijn of op de site van Treacle Moon zelf.

Ben jij al bekend met de bath & douchegels van Treacle Moon?

Liefs,

Eefje

 • Raspberry kis heb ik ook, is erg fijn!

 • Ik ben heel benieuwd naar de producten van Treacle moon!

 • Mawa

  Ooh, bij het zien van de foto wou ik al naar AH gaan, maar algoed dat ik verder las. Spijtig van de ingredienten. Op zich niets erg, maar ik probeer tegenwoordig zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken. Leuk van je om het mee te delen! :)

 • ik heb de body lotions en ze zijn zo heerlijk!

  liefs
  Karlien

 • Ik dacht inderdaad ook meteen Philosophy, maar dat is dus niet zo haha. Ik moet eens beter rondkijken bij de AH!

 • sabrina

  Mmm one ginger morning! Ik las op veel blogs dat deze geen favoriet is, maar ik vind m heerlijk! Ik heb m ook met korting gekocht.