Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

To Do In 2013!

Hi Girls!

Hoog tijd dat ik mezelf aan het werk zet voor mijn eerste blogpost van 2013! Ik wil graag met jullie mijn “to do” lijstje voor 2013 delen. Iedereen heeft uiteraard “goede voornemens” bij dit nieuwe jaar, maar tussen die voornemens en effectief iets doen is een groot verschil :) Mijn lijstje zijn geen “goede voornemens” maar het zijn dingen die ook effectief zal doen in 2013.. of dat is toch de bedoeling.. want sommige dingen heb ik zelf niet in de hand! :)

Dit is mijn lijstje die ik mezelf opleg om effectief te doen in 2013!

Meer onder de mensen komen!

To Do In 2013!
Even een woordje uitleg: Ik ben niet asociaal ofzo, maar om te zeggen dat ik een erg sociaal leven heb.. mmm.. dat toch ook niet! Ik ben een echte huismus, niks liever dan ’s avonds in m’n zeteltje onder een dekentje lekker tv kijken of zoals nu bloggen natuurlijk. Ik moet meer onder de mensen komen en mijn sociale contacten onderhouden :)

Meer Quality time met mijn gezin!

To Do In 2013!
Mijn hubby is nogal een workaholic! Vorig jaar had ik hem gevraagd om minstens één dag (op zondag) in de week vrij te maken voor ons gezin.. hij heeft dit welgeteld 3 weken volgehouden!! Dus vanaf nu sleep ik hem ofwel op zaterdag of op zondag uit zijn bureaustoel om iets leuks te doen met ons drietjes!

Een weekendje Parijs!

To Do In 2013!
Dit jaar zijn hubby en ik 5 jaar getrouwd en dat wil ik vieren met een weekendje Parijs! Hij vroeg me 5 jaar geleden ten huwelijk in deze romantische stad! Sindsdien zijn we nog een aantal keer terug geweest maar nu is het al een tijdje geleden, dus vind ik dit een mooie gelegenheid om nog eens naar Parijs te gaan!

2 à 3 weken vakantie in Zuid- Frankrijk!

To Do In 2013!
Vorig jaar zijn we voor de eerste keer met de wagen naar Zuid-Frankrijk gereden en dat was één van onze meest relaxte vakanties ooit! Onze vorige reizen waren steeds naar een surfbestemming met het vliegtuig en dat was eigenlijk meer stress dan ontspanning dus besloot ik om hubby jaarlijks zijn surfvakantie met vrienden te gunnen op voorwaarde dat wij met ons drietjes een “lekker lui in de zon” vakantie kregen zonder “surf”stress! Mooie deal, toch? :)

Naar de tandarts!

To Do In 2013!
Jullie kijken nu waarschijnlijk raar.. maar hallo! Wie gaat nu graag naar de tandarts??? Ik heb echt zo’n grote fobie van tandartsen!! Ik moet normaal iedere 6 maand op controle, maar bibi stelt dat nogal graag uit.. dus vandaar op mijn “to do” lijstje: De Tandarts! :(

Meer sporten!

To Do In 2013!
Cliché! I Know! Maar toch zal ik mezelf verplichten om meer te sporten en dan meer bepaald “Booty Barre”. Zie mijn blogpost over deze fantastische sport! Minstens 2x per week!

Mezelf trakteren op een dagje Wellness!

To Do In 2013!
Opnieuw iets dat ik TE weinig doe! Me-time! Een zalige gezichtsverzorging, bodymassage, sauna,.. Ik heb een volledig jaar om dit in te plannen, dus dat moet lukken! :)

Meer online shoppen!

To Do In 2013!
Online shoppen doe ik al een aantal jaar maar sommige artikelen of items koop ik toch liever in een “gewone” winkel, zoals schoenen, handtassen en lingerie! Ik voel toch graag de kwaliteit tussen mijn vingers :). Ik koop veel online, maar om minder te stressen zou het beter zijn om nog meer van achter mijn computer te kopen!

Minder Stressen!

To Do In 2013!

Ik ben een echte stresskip! En een mega controlefreak!! Van het minste dat ik voel de controle te verliezen begin ik te flippen! Echt.. Ik kan zo gestrest lopen dat iedereen in mijn omgeving echt uit mijn buurt moet blijven! Ook lichamelijk ondervind ik hierdoor last,.. kortademigheid, hartkloppingen. Dus in 2013 zal ik proberen minder stressgevoelig te zijn en wat meer de controle uit handen te geven..  I’ll Try!! :)

Op tijd gaan slapen!

To Do In 2013!

Elke dag opnieuw beloof ik aan mezelf om vroeg te gaan slapen! Ik voel aan mijn lichaam dat ik dat nodig heb.. voldoende nachtrust. Ik werk in een 6-ploegensysteem (de ene week een vroege ploeg, de andere een late ploeg) waardoor ik dikwijls zeer vroeg moet opstaan. En ik geraak nooit op tijd in m’n bed! Ik ben iemand die echt 8 uur slaap nodig heeft of zelfs meer.. Ik ben deze week al goed gestart door al 2 dagen voor 9.30u in mijn bedje te liggen (behalve vandaag, het is nu 22.28u) :) Maar ik zal mezelf voldoende nachtrust gunnen en dan zal die stress van hierboven misschien ook een beetje minder zijn :)

Meer leren eten!

To Do In 2013!

Say What?? Ok, deze moet ik zeker uitleggen! :) Ik ben een verschrikkelijk slechte eter! Laat het woordje “restaurant” vallen en ik panikeer! Ik lust echt weinig, en als ik zeg weinig dan bedoel ik ook weinig!! Ik lust niks van gerechten met kaas (geen pizza, lasagne, croque monsieur, enz), bijna niks van vis (alleen witte vis). Ik lust enkel de “gewone” dingen zoals aardappelen met groenten en vlees (liefst dan nog kip).. zeg maar, de goede “boerenkost”! Voor mij niks “speciaals”! Geen turks, chinees, marokkaans of whatever, nee doe maar “gewoon”. Op restaurant gaan met iemand als ik is een ware nachtmerrie.. kort omschreven : wat ik niet ken, lust of er vies uitziet, eet ik niet! Dat verklaart ook mijn niet zo sociaal leven denk ik :(
Dus ik beloof aan mezelf en aan iedereen die dit leest, dat ik vanaf nu meer zal proeven en zo heel geleidelijk mezelf de kans heeft om alles te leren eten.. en dan hoef ik niet meer met beschaamde kaken op restaurant te gaan!

Zoals jullie zien, heb ik heel wat werk voor de boeg! :) Ik moet mijn zomervakantie plannen, weekendje Parijs op de agenda zetten, een afspraak bij de tandarts maken, minder stressen, meer slapen, meer eten :) enz..

Ik hoop dat ik erin slaag, want als ik dit zo lees heb ik toch een zwaar jaar voor de boeg :D (vooral minder stressen, meer slapen en meer eten)! YES, I CAN! 

En nu.. Ga ik slapen :)

Tot de volgende! Oh ja, laat gerust een reactie achter als je jezelf hierin herkent of als je tips hebt voor mij!

XOXO
Eefje

  • Veel van deze to do’s staan bij mij ook op de lijst :)

  • Op tijd gaan slapen…. En klassieker ;) ik wil er ook graag vaker op tijd inliggen. Hihi! En die vakantie zuid-frankrijk, zalig. Doen wij ook altijd met het gezin, beste vakanties ever! xx liefs

    • Eefje

      Aftellen tot de zomer :) Thx voor je comments! Ik volg je nu ook!
      Eefje