Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

The Ritual of Cleopatra

Ik hoop dat jullie 2017 goed gestart zijn.. ik heb alvast een blogpauze genomen voor de eerste week van het nieuwe jaar. Maar ik vlieg er terug in met leuke persnieuwtjes, fashion outfits en beauty reviews. De lente en zomer persberichten beginnen binnen te komen (en daarbij ook de eerste lentekriebels) en natuurlijk ook voor valentijn ? Het eerste persbericht dat ik met jullie wil delen is er ééntje van de nieuwe make-up collectie van Rituals – The Ritual of Cleopatra

The Ritual of Cleopatra

The Ritual of Cleopatra

Rituals introduceert een schitterende make-upcollectie geïnspireerd door de schoonheidsrituelen van een van de machtigste vrouwen uit de oudheid. Ontdek de kracht van zuivere verpulverde edelstenen met amethist voor balans, robijn voor energie en saffier voor helderheid om je natuurlijke schoonheid te accentueren.

De make-upcollectie omvat nieuwe producten voor gezicht, lippen en ogen om je hoogsteigen look te creëren. Bijvoorbeeld het Sun Glow-glanspoeder, nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, met toegevoegde glinstering voor een natuurlijke getinte schittering. Het poeder komt in een verbluffende nieuwe verpakking.

De Magic Powder-blush, Precious foundation, Lighten Up-highlighter, Lip Gloss en Lip Shine zijn allemaal verkrijgbaar in nieuwe mooie kleuren. Een van de best verkopende producten die werden vernieuwd is de Long-lasting lipstick. Deze lippenstift is verrijkt met robijn voor een intense kleur die 24 uur lang blijft! Deze verzachtende lipstick met een subtiele glans heeft een extra romige textuur en ziet er heel de dag door fantastisch uit. Probeer deze lipstick zelf. Je zal versteld staan dat de kleur aan het eind van een dag met eten en drinken en (misschien) hartstochtelijke kussen er nog steeds prachtig uitziet. De lipstick is verkrijgbaar in 10 mooie kleuren.

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Lipshine – €15

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Lipstick – €16,00

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Lipgloss – 12,50

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Magic Powder Blush – €16,50

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Nailpolish – €5,00

The Ritual of Cleopatra
The Ritual of Cleopatra – Sunglow – €25

Ik word helemaal happy van de prachtige nude – tinten lipstick en en het sunglow palette! De eerste items van mijn wishlist voor het nieuwe jaar staan al genoteerd :)

Deze producten zijn vanaf 7 februari 2017 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics winkels, geselecteerde warenhuizen en rituals.com.

Wist je trouwens dat je bij bol.com heel wat Rituals producten kan shoppen? Klik hier

Liefs,

Eefje

  • Heb nog nooit Rituals make-up geprobeerd. Heb onlangs wel een mascara sample gekregen uit de adventkalender, dus die ga ik binnenkort eens proberen.