Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

The Make Up Spot : Newsflash!

The Make Up Spot blijft één van mijn favoriete webshops voor make-up en accessoires! Dit persbericht staat dan ook opnieuw vol leuke musthaves en updates!

The Make Up Spot is een nederlandse webshop waar heel veel leuke merken te koop zijn. Zoals oa: Wet’n wild, Zoeva, Kleancolor, Barry M., MeMeMe, Orly, Real Techniques en Sleek en in dit persbericht zal je zien dat ze opnieuw met een superleuk merk zullen samenwerken!!

Models Own is coming to The Make Up Spot!

The Make Up Spot : Newsflash!

We hadden al een tijdje een oogje op dit prachtige merk en vol trots kunnen we jullie nu melden dat Models Own heel binnenkort aan ons assortiment toegevoegd zal worden. Naast een aantal geweldige collecties en sets, denk aan de Neon Ice, Fruit Pastels, Wonderland, Mirrorball, Nail Beads, Mini 3 Packs en Polish Duo’s, krijgen we ook een aantal supergave accessoires zoals een pincet, spiegeltje, wimperkruller, 2 toilettasjes, een aantal vijlen en 2 egg applicators (beautyblender dupes).

The Make Up Spot : Newsflash!

De Models Own producten zullen vanaf eind april verkrijgbaar zijn bij The Make Up Spot!

Nieuwe Real Techniques kwasten:

The Make Up Spot : Newsflash!

De Core Collection, het Starters Set en de Blush Brush vliegen de shop uit en daarom hebben we besloten ons Real Techniques assortiment uit te breiden met nog veel meer mooie kwasten. Over niet al te lange tijd kun je bij The Make Up Spot ook terecht voor het Travel Essentials set, de Powder Brush, de Foundation Brush, de Shading Brush, de Stippling Brush, de Expert Face Brush en de Setting Brush!

The Make Up Spot : Newsflash!

Nieuwe producten Barry M:

The Make Up Spot : Newsflash!

Vandaag zijn er ook weer een aantal nieuwe items aan ons Barry M assortiment toegevoegd, namelijk 4 Nail Art Pens (White, Black, Silver en Pink), een Brow Pen en een Nail Paint Corrector Pen. Stuk voor stuk echte musthaves!

Zoeva update:

The Make Up Spot : Newsflash!

Wat is er geweldig gereageerd op de komst van het prachtige merk Zoeva bij The Make Up Spot en wat is er al massaal besteld! Op de eerste dag waren sommige producten zelfs al uitverkocht en om de grote vraag naar de producten aan te kunnen hebben we inmiddels alle (uitverkochte) producten bijbesteld en deze verwachten we eind deze week/begin volgende week. Ook zullen er nog een aantal nieuwe items aan ons assortiment toegevoegd worden zoals het Very Croc kwastenset, het Eye Definition Set, The Neutrals Pure Glam Pigment Set en de Eyeshadow Fix Matte en Pearl.

The Make Up Spot : Newsflash!

Ik kijk vooral uit naar de lakjes van Models Own.. ik heb er al veel goeds over gelezen en zal dan ook zeker een aantal lakjes bestellen!

Bestellen is makkelijk via The Make Up Spot, hou wel rekening met een levertijd van een klein weekje voor België!

Tot de volgende Newsflash!

JULLIE KUNNEN NOG STEEDS SPAMMEN!!!

XOXO
Eefje

 • Ik had laatst nog een lakje van Models Own getest, heel fijn merk!

 • Leuk joh!

 • Ik vind het ook een leuke webshop!

 • Oh die onlineshop kende ik nog niet! Hier ga ik zeker eens iets bestellen

 • Ik ga binnenkort wat dingen bestellen!

 • Leuk!

 • Leuk!

 • Ooooh wat een goeie tip, dankjewel om te delen! Ze hebben echt alles dat ik hier moeilijk kan vinden :-)

 • echt een hele fijne webshop!

 • Leuke merken verkopen ze!

 • Yasmin

  Wat een fijne nieuwe dingen komen er in de shop.

 • Leuk! Ik ga er ook maar eens snel een kijkje nemen!

 • Wat een fijne producten!