Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

The Body Shop – Play For Peace

Deze kerst nodigt The Body Shop jou uit om te spelen voor vrede. Hun nieuwe collectie kerstcadeaus kan namelijk hergebruikt worden voor spelplezier. Bovendien ondersteun je met deze cadeausets ook het ‘PEACE PLAY PROJECT‘. Hiermee help je Syrische vluchtelingenkinderen om ook te kunnen spelen.

Maak het kind in jezelf wakker. Laat al je zorgen los, zet je verstand op nul en neem de tijd om te spelen! Breng tijd door met familie of vrienden en laat je meeslepen door de magie van kerst. Laat de fun in jezelf opborrelen door het meest verrijkende spel te spelen. Met deze cadeausets ondersteun je het ‘PEACE PLAY PROJECT’ deze kerst en help je Syrische vluchtelingenkinderen om ook te kunnen spelen.

Laat het spel maar beginnen! Dit jaar pakt The Body Shop groots uit met een nieuwe collectie kerstcadeaus vol verrassingen! Deze cadeausets kunnen worden hergebruikt voor speelplezier! Quiz, spinners, doolhoven of dobbelstenen: achter deze speciale collectie voor de feestdagen gaan veel speelse activiteiten schuil. Maak plezier of doe elkaar een plezier – en met minder verpakkingsmateriaal draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu.

The Body Shop - Play For Peace

Ik mocht enkele producten ontvangen, kijk even mee..

The Body Shop – Play For Peace

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop Play For Peace – Powder Puff Shimmer
Highlight voor op je décolleté en schouders. Met dit schitterende poeder ben je het stralende middelpunt van de avond.

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop Play For Peace – Glitter Dust
Lots of glitter in de Glitter Dust stervormige potjes.. Enorm schattig, een echt hebbeding! Ze zijn verkrijgbaar in het roze en in het goud, en je kan ze op verschillende manieren gebruiken: als highlighter, als glitter voor op je lippen, op je ogen, op je lichaam. Be the glitter queen of the night!

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop Play For Peace Metal Lip Liquid
De Metal Lip Liquid komt in 6 tinten, waarvan ik rosé gold testte. De kleur ziet er alvast heel mooi uit. Ik hou van de finish en het is een kleurtje dat ik vaak draag!

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop - Play For Peace

The Body Shop Play For Peace – Vanilla Chai Body Butter
Verwen je huid met 24 uur lang hydratatie met een warme mix van kruiden en de geur van vanille met deze special edition Vanilla Chai Body Butter. Deze luxe Body Butter is verrijkt met rijke en romige vanille uit Madagaskar en tonen van warme kruiden. Het product maakt je huid zachter en gehydrateerd, met een zoetige geur voor de feestdagen.
Mijn huid voelt na gebruik van deze body butter ontzettend zacht aan. Ook ruikt mijn huid heerlijk! De geur blijft ook heerlijk hangen..

Mooie producten en een mooi inititief als je het mij vraagt..

Liefs,

Eefje