Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

The Body Shop – Cruelty Free LE – Leona Lewis.

De Body Shop.. hmm.. nostalgie. Vroeger toen ik nog (veel) jonger was, kocht ik veel bij de Body Shop, iedere keer sleurde ik mijn moeder mee naar Gent! Ik was gek op de lipbalm! Ik had ze in alle geuren! Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik met ouder worden TBS wat ben gaan verwaarlozen, maar ik heb TBS herondekt en daar ben ik zo blij om! :D Momenteel ligt er een mooie LE in de winkel die mij enorm aanspreekt..

De Body Shop werkt samen met zangeres Leona Lewis voor deze Cruelty Free LE. De collectie bestaat uit 2 Shimmer palettes, een blusher brush, 4 lipglosjes, een eau de toilette en een parfum..

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

Nieuwsgierig naar deze LE collectie, lees dan vlug verder..

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

Als eerste de Blusher Brush (€17,00). Deze is speciaal ontworpen voor de Shimmer Palettes en is met de stevige ronde top ideaal voor het aanbrengen van blusher en om je gezicht te shapen. De synthetische haartjes zijn ontzettend zacht, 100% diervriendelijk en dus cruelty free.

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

De Shimmer Palettes (€23,00). Met deze palettes breng je een zachtroze of een sunkissed glans aan op je gezicht. Elke doosje bevat drie glanzende tinten vaste poeder. De kleuren zijn individueel of gemengd te gebruiken op je jukbeenderen of slapen om jezelf zo een stralende look te geven.

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

In deze LE zijn er ook 4 lipglosjes verkrijgbaar (€7,00). De kleurtjes zijn brons, koraal, zachtroze en fuchsia. Ze hebben allemaal een frisse lichtzoete muntgeur.

The Body Shop – Cruelty Free LE - Leona Lewis.

En mijn persoonlijke favoriet is deze LE van White Musk Libertine (vanaf €17,50). Deze zalige geur bestaande uit Turks fruit, baby-orchidée en slagroom is verkrijgbaar als eau de toilette en als eau de parfum.

Deze Cruelty Free LE ligt nu in de winkel en is uiteraard ook online te bestellen. Ook op Ebay kan je de LE vinden, ikzelf kocht de Blusher Brush voor €16,60 verzending incl. uit de UK.

Spreekt deze LE collectie jou aan of skip je ze?

Be You Tiful

XOXO

Eefje

  • Ziet er een leuke collectie uit, vooral die shimmer palettes zijn heel mooi!

  • Vrolijke collectie!

  • Het ziet er super vrolijk uit.

  • Wat een leuke collectie!! :) Lekker vrolijk ook. Ik ben zeer benieuwd :)

  • De kleurtjes zijn alleen al leuk! Ik kom zelf niet zo vaak bij The Body Shop, maar ga binnenkort toch maar even kijken!

  • Oh, I love de verpakkingen :-) So cute! Dit lijkt me een geweldige collectie :-)

  • Wat een mooie collectie!