Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

The Body Shop – Almond Milk and Honey

De nieuwe verzorgende skincare-lijn van The Body Shop, Almond Milk and Honey, is liefdevol ontwikkeld voor de gevoelige, droge huid. Omdat tederheid iets is om trots op te zijn.

Bij The Body Shop geloven ze sterk in onze verantwoordelijkheid om te zorgen dat jij je gelukkig en voelt, dankzij een stralende huid. Dus toen zij erachter kwamen dat 1 op de 3 van jullie denkt een gevoelige huid te hebben, besloten ze dit te onderzoeken. Een gevoelige huid is momenteel één van de grootste zorgen wereldwijd wanneer het skincare betreft, dit leidde zelfs tot ruim 270.000 zoekopdrachten in Google in het afgelopen jaar.

The Body Shop - Almond Milk and Honey

Veel van de klassieke skincare-producten voor de gevoelige huid die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, kalmeren een gevoelige, droge huid goed, maar zijn ze ook fijn om te gebruiken? Bij TBS hebben een doordachte skincare-lijn ontwikkeld die voedende en herstellende ingrediënten bevat. Bovendien hebben de producten een aangename textuur en herbergen zij een subtiele hypoallergene geur. Eindelijk kun je vrede sluiten met jouw gevoelige huid en ‘hallo’ zeggen tegen een assortiment dat goed doet en goed voelt.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Soothing & reStoring body lotion – €10 (200ml)
Beschermt tegen een ongemakkelijk trekkerige en jeukende huid met een zijdezachte, snel absorberende en lichtgewicht textuur die 48 uur lang hydrateert. deze skin-loving body lotion schenkt het lichaam comfort en beschermt en herstelt de gevoelige, droge huid.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Gently exfoliating cream body Scrub – €18 (250ml)
Kalmeer en verzacht de gevoelige huid met deze delicate exfoliating cream scrub, doordrenkt met gemalen amandelschelpen. Ontworpen om voorzichtig dode huidcellen te verwijderen en
de huid te verzachten.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Soothing & caring cleanSing bar –  €5 (100G)
De Cleansing Bar werkt in harmonie met het natuurlijke vochtgehalte van de huid om een onaangenaam trekkerig gevoel te verlichten.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Calming & protecting hand cream – €5,50 (30ml)
Deze rustgevende, verzachtende en beschermende handcrème is onmisbaar als je onderweg bent.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Soothing & reStoring body butter – €16 (200ml)
Deze hemels rijke body butter, verrijkt met natuurlijke oliën,
is speciaal ontwikkeld om de gevoelige, droge huid rust te geven en te beschermen. Zorgt voor 48 uur van intense hydratatie en vermindert een trekkerig gevoel.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Soothing & caring bath milk – €15 (400ml)
De formule van Soothing & Caring Bath Milk respecteert de natuurlijke vochtbarrière met een delicate en decadente mix van natuurlijke oliën. De romige Bath Milk reinigt en kalmeert de huid, en vermindert een trekkerig gevoel.

The Body Shop - Almond Milk and Honey
Soothing & caring Shower cream – €7 (250ml)
Schenk je huid rust wanneer je deze reinigt met de milde, zeepvrije douchegel – speciaal ontwikkeld om de natuurlijke vochtbarrière en pH- waarden van de huid te respecteren. Deze slimme formule zal er voor zorgen dat jouw huid geen vocht verliest.

De nieuwe Almond Milk & Honey body care producten zijn vanaf februari verkrijgbaar in The Body Shop winkels en op thebodyshop.nl, m.u.v. onze outlets.

Liefs,

Eefje

  • Tania

    Ben heel benieuwd naar deze lijn.

  • ooehlala deze lijn lijkt mij wel wat, benieuwd naar de bath milk vooral

  • Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe lijn en denk dat ook mijn vriend deze wel kan smaken! :-)