Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Teken NU de petitie van The Body Shop!! #foreveragainstanimaltesting

Ik kreeg deze mail in mijn mailbox! Nog geen 5 seconden later had ik de petitie getekend! Laten we dit gewoon met z’n allen doen! LATEN WE DIERPROEVEN WERELDWIJD VERBANNEN!!

Lees de tekst van de mail hieronder:

WE WILLEN DIERPROEVEN VOOR COSMETISCHE DOELEINDEN VOOR ALTIJD EN OVERAL TER WERELD VERBIEDEN.
Wij waren het eerste wereldwijde beauty-merk dat zich inzette tegen dierproeven.
De afgelopen 30 jaar hebben we hier samen met Cruelty Free International tegen gestreden, en onze moeite resulteerde in 2013 tot een Europees verbod. Maar dat is nog niet genoeg. Dieren lijden nog steeds voor beauty en de wetten rondom dierproeven zijn veel te gecompliceerd. Wij willen dit vereenvoudigen met één internationale conventie.
Dierproeven blijven een wereldwijd probleem en ruim 80% van alle landen heeft nog geen wetten tegen het testen van cosmetische producten en ingrediënten op dieren. Ondanks de vele betrouwbare alternatieven die beschikbaar zijn, blijven miljoenen dieren lijden. Zo schat Cruelty Free International dat er jaarlijks ruim 500.000 dieren wereldwijd gebruikt worden voor dierproeven.
“Mensen zijn in de war over dierproeven. Wereldwijd willen mensen dat deze wrede praktijken gestopt worden, maar de bestaande wetten zijn een groot net van verschillende regels en een aantal hele grote mazen. Ondanks dat steeds meer landen niet-dierlijke proeven vereisen, en veel landen stappen gemaakt hebben in het verbieden van cosmetica-proeven op dieren, moet er nog veel gebeuren. In landen waar dierproeven toegestaan zijn – voor zowel producten als ingrediënten – is het vaak niet verplicht om data uit deze proeven inzichtelijk te maken voor de overheid of het publiek. Dit maakt het moeilijk om na te gaan hoe wijdverspreid het testen op dieren nu eigenlijk is. Wat we wel weten is dat één proef vaak honderden dieren kan betreffen. Als slechts één bedrijf dierproeven uitvoert, kan dit een enorme impact hebben op dierenlevens. Aangezien 80% van de landen ter wereld dierproeven voor cosmetica toestaat, is een wereldwijd verbod de enige manier om dit lijden voor altijd te beëindigen.” – Michelle Thew, Chief Executive van Cruelty Free International
De nieuwe Forever Against Animal Testing-campagne van The Body Shop en Cruelty Free International roept op tot een verbod van dierproeven voor cosmetische producten en ingrediënten, overal en altijd, door middel van een internationale conventie van de Verenigde Naties. Dit is de meest ambitieuze campagne ooit tegen dierproeven in cosmetica en er wordt gestreefd naar het ophalen van 8 miljoen handtekeningen. We willen hiermee alle cosmetische dierproeven verbieden, overal en voor altijd.

Teken NU de petitie van The Body Shop!! #foreveragainstanimaltesting

Teken NU de petitie van The Body Shop!! #foreveragainstanimaltesting

Ondertussen zijn er ruim 7.7 miljoen handtekeningen verzameld, maar we zijn er nog niet!! We willen graag 8 miljoen handtekeningen verzamelen om wereldwijd dierproeven voor cosmetica te verbieden. Help ons om wereldwijd een einde te maken aan dierproeven voor cosmetica en deel de link voor 31 augustus:
Link petitie > https://bit.ly/TBSNLForeveragainstanimaltesting #foreveragainstanimaltesting.

Elke stem telt!! Doe het nu 🐰🐰🐰

Liefs,

Eefje