Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

System Professional – Styling en Verzorging

System Professional introduceert het allereerste assortiment waarin styling en verzorging zodanig op elkaar zijn afgestemd dat de natuurlijke energie van het haar wordt geoptimaliseerd. Het haar ziet er perfect gestyled uit, voelt heerlijk aan en is tot in de puntjes verzorgd. De nieuwe lijn styling producten van System Professional is verrijkt met bekende verzorgende ingrediënten om het bestaande EnergyCodeTM Complex aan te vullen en te optimaliseren. Het haar krijgt direct nieuwe energie, is makkelijk te stylen en goed beschermd. Voor jouw individuele style, perfect gedefinieerd en geoptimaliseerd. Jouw haar, in HD-kwaliteit.

System Professional - Styling en Verzorging

Het nieuwe assortiment met verzorgende elementen is geïnspireerd op BB en CC make-up met huidverzorgingsvoordelen en biedt drie productlijnen:
BB – Beautiful Base
CC – Creative Care
DD – Dynamic Definition

Deze zijn alle drie voorzien van onze nieuwe Creative CodeTM technologie en geven het haar onmiddellijk energie, bieden bescherming en maken het handelbaar. Dankzij de juiste balans van de werkzame stoffen beschikt het haar naast stevigheid en definitie ook over het verrassend aangename gevoel van verzorgd en lichtgewicht haar dat vrij is van producten.

Ik kreeg enkele producten toegestuurd om te testen en ik heb in ieder geval al één favorietje :)

System Professional - Styling en Verzorging

BB – BEAUTIFUL BASE
De Beautiful Base productlijn bevat vijf styling producten die zijn ontwikkeld om een lichtgewicht veerkracht te bieden die volledig natuurlijk oogt en aanvoelt. Ik probeerde de Blue Shaper, een soort gel die zorgt voor langdurende controle. De gel is zeer licht en ik merk zelfs niet dat ik deze heb aangebracht. Sommige gels doen je haar doorzakken maar op één of andere manier houdt deze Blue Harper mijn haar op zijn plaats.

System Professional - Styling en Verzorging

CC – CREATIVE CARE
Deze lijn bestaat uit vier producten die zijn ontwikkeld om ultieme glans en zachtheid te geven voor styles die heer- lijk glad aanvoelen. De Creative Care lijn beschermt en perfectioneert styles en maakt het haar zijdezacht en glanzend. Instant Energy is een Dry Shampoo (uhu!!) en zorgt er niet alleen voor dat het haar er geweldig uitziet en heerlijk aanvoelt, maar brengt ook de energie van het haar weer tot leven. Het is een leave-in product net als een droogshampoo. Mijn haar voelt su-per glad aan en valt ongelooflijk soepel.

System Professional - Styling en Verzorging

Perfect Ends is CC-cream voor je haar. Het egaliseert, herstelt en hydrateert elke individuele haar. De hoge concentratie panthenol zorgt ervoor dat gevoelige, pluizige, breekbare lengten en zelfs gespleten haarpunten er weer vol en soepel uitzien. En dit! Dit is dus mijn favoriet! Mijn haarpunten zijn dof en broos door de balayages die ik laat zetten en deze Perfect Ends doet wonderen!! Mijn haarpunten zien er gezond uit, ze voelen niet aan als stro maar zijn glad en zacht! Dit is echt een toppertje. Ik gebruik de Perfect Ends zowel op nat als op droog haar and I’m hooked!!

System Professional - Styling en Verzorging

DD – DYNAMIC DEFINITION
De Dynamic Definition lijn van vier producten zorgt voor een sterke hold en definitie. Daarnaast wordt het haar verzorgd en de natuurlijke style en energie geoptimaliseerd. Voor een hold die je kunt zien, maar niet voelen. De Energy Control haarspray is geschikt voor alle typen haar en zorgt voor langdurige resultaten en satijnachtige glans. Achteraf is de haarlak makkelijk uitkambaar en hij laat geen witte pelletjes achter.

Het nieuwe styling assortiment van System Professional is verkrijgbaar vanaf februari 2018 en exclusief verkrijgbaar in System Professional voerende salons.

System Professional, Blue Shaper – €28,99
System Professional, Instant Energy, Dry Conditioner – €32,99
System Professional, Perfect Ends – € 43,49
System Professional, Energy Control – €24,99

Liefs,

Eefje