Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Surprise Your Pet Box

We kennen allemaal de maandelijkse beautyboxen waar we ons kunnen op abonneren. Wel, ook voor je huisdier(en) bestaat zo’n gelijkaardige box! Ik mocht de Surprise Your Pet Box ontvangen voor Siri en Spoty en die waren overexcited!

Net als de beautyboxen kun je dus kiezen om een abonnement te nemen. Zo krijg je maandelijks een surprisebox aan huis met lekkere snoepjes, speeltjes en gadgets voor jouw hond of kat. Op de website van Surprise Your Pet vind je alle info die nodig hebt en kun je meteen ook een box bestellen. Verder kan je ook kiezen tussen thema boxen voor verschillende gelegenheden zoals Kerstmis, Sinterklaas, Valentijn, verjaardag,..

De box voor Siri en Spoty zat goed gevuld met snoepjes, een soepje, drankjes, een vitaminen pasta en catwine (jawel) :D. Ook kregen onze katjes balletjes en een muisje om mee te spelen.

Ik heb een kort filmpje over de unboxing geplaatst op YouTube:

Surprise Your Pet Box:

Surprise Your Pet Box

Surprise Your Pet Box

Surprise Your Pet Box

De soorten abonnementen (kat, hond en prijzen) staan duidelijk beschreven op de website. Ik vind dit een heel leuk concept om je huisdieren extra te verwennen want zij verdienen alle aandacht :D Ik vind dit trouwens ook een ideaal geschenkidee voor iemand die net een kitten of een puppy heeft aangeschaft..

Wat vind jij van dit concept?

Liefs,

Eefje