Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Summerproof met Esprit

Yaaay, we zijn officieel zomer! Let the fun begin!! Zomerse bbq’s, poolparty’s, aperitieven bij/met vrienden, een dagje naar zee, terrasje daarbij! Ik zie het al helemaal zitten. Maar natuurlijk brengt de zomer ook voor ons vrouwen de nodige kopzorgen, meer bepaald over onze outfit. Want ja.. want doen we aan voor al die leuke gelegenheden? En hier bij ons kan het weer zo plots omslaan en veranderen van zomer naar herfst op één dag. No worries, ik toon je de mooiste en de meest comfy outfits die je zowel overdag als ’s avonds kan dragen. Esprit got you covered, en die kopzorgen zijn zo voorbij!

Summerproof met Esprit

Summerproof met Esprit:

Summerproof met Esprit

Summerproof met Esprit

Als ik naar een zomerse bbq moet (of ik organiseer er zelf één), dan vind ik een maxi dress van Esprit of een jumpsuit ideaal voor zo’n gelegenheid. Een maxi dress MAG NIET, ik herhaal MAG NIET niet ontbreken in je garderobe voor tijdens de zomermaanden. Ik draag een maxi dress zowel overdag als ’s avonds. Een leuk demin jasje erboven and you’re good to go girl!

Summerproof met Esprit

Zelf ben ik grote fan van een bomberjacket! Hip, fashionable en comfy! Past zowel op een broek, short als rok en met een bloemenprintje ziet het er zeer zomers uit.

Summerproof met Esprit

Summerproof met Esprit

Voor een dagje strand of een poolparty heb je eigenlijk enkel je bikini/badpak nodig, Ikzelf draag erg graag een playsuit boven mijn bikini. Ik vind zo’n playsuit enorm zomers en speels. Past dus perfect bij een dagje zon, zee, strand :)

Summerproof met Esprit

Zelf heb ik altijd en overal een cardigan bij, want als plots die temperatuur 10 graden daalt dan heb ik lekker geen kou en een zo’n cardigan is heerlijk comfy.

Summerproof met Esprit

Verder onmisbaar in mijn dressing is een denim jurkje. Past altijd en overal en is bovendien tijdloos en stylish!

Combineer al deze outfits met enkele zomerse accessoires zoals kleurrijke earcandy, armcandy, een mooie halsketting, een hippe haarband of een hoed en je bent helemaal summerproof!

Laat die zomer maar komen, ik ben er klaar voor! Ga je nog op vakantie dan, dan komen deze summerproof kledingstukken zeker van pas. Het zijn echte basics die iedereen moet hebben en waar je heel veel plezier aan beleefd.

Fijne zomer..

Liefs,

Eefje