Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Summer Wishlist

Eindelijk zomer! Alhoewel het voor mij geen 30 graden hoeft te zijn, ik ben al tevreden met 25 graden en een staalblauwe hemel met een licht briesje.. mmm.. zalig. Als het echt te warm is dan kan ik niet meer functioneren, dan ben ik lui en elke beweging is er één teveel. Nee, tropische temperaturen daar sta ik niet voor te springen. Bij de zomer hoort natuurlijk een Summer Wishlist! Een kleintje weliswaar, maar toch de moeite waard!

Kijk even mee naar mijn Summer Wishlist!

Summer Wishlist

Summer Wishlist

Summer Wishlist

Summer Wishlist

Parfum Divin de Caudalie
Philips – Lumea (iemand ervaring? please tell me!!)
Barry M Gelly – Rose Hip
Mac Lipglass – Nymphette

Heb jij een Summer Wishlist?

XOXO
Eefje