Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Summer Bikini Wishlist ⎜Hunkemöller

Na onze reis in Tenerife zit ik nog helemaal in die zomerse bubbel en ik probeer de winter hier zoveel mogelijk te negeren. Wat niet simpel is, trust me. We hadden het zo goed dat we stiekem al aan het dromen en kijken zijn naar een volgende zonnige bestemming (tips zijn altijd welkom trouwens). En wie een aan een zonnige bestemming denkt, denkt aan bikini’s 👙(en een summerbody waar nog veel werk aan is) 🏋️‍♀️ Nieuwe reisbestemming betekent nieuwe bikini’s (ah ja, of wat dacht je!?). Wij vrouwen hebben altijd een goeie reden om een nieuwe bikini/badpak te kopen.. So I proudly present my Summer Bikini Wishlist van Hunkemöller..

Summer Bikini Wishlist ⎜Hunkemöller

Summer Bikini Wishlist ⎜Hunkemöller

Summer Bikini Wishlist ⎜Hunkemöller

Zie je het al voor je? Witte stranden, palmbomen, azuur blauwe zee, een cocktail in je ene hand en je smartphone voor de perfecte instapic in je andere hand..  en één van deze bikini’s die perfect matched bij je sunskissed skin. Eerlijk? Ik wil ze het liefst allemaal :) Want hey, op reis wissel je toch elke dag van bikini! Mijn 2 favoriete bikini’s zijn de zwarte en de roze bikini.. deze gaan gegarandeerd mee in mijn koffer deze zomer!

Ook al zin om bikini’s te shoppen? Je vindt bij Hunkemöller deze en nog zoveel meer bikini’s die wellicht mee kunnen naar jou volgende reisbestemming ☀️☀️☀️

Welke is jou favoriete bikini?

Liefs,

Eefje

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hunkemöller