Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Strak de zomer in!

Girls! I need your help!! De zomer kan elk moment arriveren en ik sta nog niet strak genoeg om die mini kleedjes en shortjes aan te trekken.. zoals jullie weten doe ik regelmatig thuis Booty Barre.. nu begint mij dit een beetje te vervelen, ik ken die oefeningen al uit mijn hoofd, ik heb ook niet meer het gevoel dat het iets doet voor mij.. dus daarom zoek ik een nieuwe uitdaging..

Strak de zomer in!

Ik lees heel veel over de 30 Day Shred.. deze workout is blijkbaar immens populair over heel de wereld en ik merk dat sommige bloggers deze workout ook gestart zijn..Het lijkt simpel.. 30 dagen, 30min workout.. de eerste 10 dagen – Level 1, de volgende 10 dagen – Level 2 en de laatste 10 dagen – Level 3. Je kan de filmpjes gewoon op you tube bekijken en het ziet er vrij intens uit.. Maar ik vraag me af, 30 dagen lang sporten is dit wel gezond, moet er af en toe geen rust dag ingepland worden?

Wat ik ook regelmatig zie voorbij komen zijn de workout video’s van Blogilates.. daarin kun je Cassey volgen in allerlei workouts voor je abs, legs, booty..ze heeft zelfs speciale “Victoria Secret model ab workout”.. de filmpjes zijn superleuk en de workouts zien er veelbelovend uit.

Er is zoveel te vinden op You Tube dat je door het bos de bomen niet meer ziet en daarom richt ik mij tot jullie.. hebben jullie ervaring met deze 30 Day Shred of met Blogilates? Of kennen jullie nog andere workouts om thuis te doen? Ik ben zeer benieuwd! Binnenkort ga ik van start met één van deze workouts (of misschien wel beide) :) Tja.. ik ben super gemotiveerd om strak de zomer in te gaan! :)

XOXO
Eefje

  • Blogilates wil ik een keer gaan doen, ben benieuwd hoe dat is :P

  • jemkedezwarte

    ik heb eerst zon nodig, om weer energie te krijgen om weer aan het sporten te slaan. 4 jaar bodyworkouts en spinning gedaan( spinning anderhalf jaar) was eraan verslaafd! nu doe ik niets meer, teveel ander werk en maak er geen tijd meer voor. jammer, want ik wil ook weer strakker zijn. denk dat 30d gn zo voorbij zijn, en zeker geen kwaad kan hoor. leuke tip om op youtube te kijken!

  • Ik ben een paar weken gestart met lopen en ook met oefeningen, maar die oefeningen doen ook niet meer genoeg voor mij. Ik ga die 30 days shred eens doen denkik!

  • de eerste foto is echt motivatie, mooi strak lichaam

  • Poeh ik heb daar geen ervaring mee. Ik doe dagelijks mijn buikspieren trainen, maar that’s it ;-)

  • Geen ervaring.. maar ik zou dit wel willen doen! :-)

  • Ik kreeg vandaag iets door van ‘Insanity work out’, iets wat een collega doet en wel tevreden over is. Maar blijkbaar moet je er enkel mee starten eens je gemakkelijk 5 km kan lopen.. Hmmm.. :)