Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Spam Je Blog!

Spammen!!! Het is tijd voor de allereerste ‘spam-je-blog’ op mijn website! Ik doe het zelf ook altijd op andere blogs wanneer het mag! Zomaar spammen is “not done”, maar NU mag het! Zo leer ik ook nieuwe bloggers kennen! Reageer en link naar jouw website, vermeld waar je blog over gaat en waarom iedereen jouw blog moet bekijken! Ik zou het ook leuk vinden als jullie mij volgen op Bloglovin en Facebook! ;)

Spammen maar!!

Spam Je Blog!

XOXO

Eefje

 • Yay, wat leuk om eens legaal te spammen :)
  Doe mee aan de winactie! Maak kans op 3 Rimmel Apocalips naar keuze. Kijk op http://www.beautyfrique.com

 • http://www.wendy-beautyfasion.blogspot.nl kom vooral kijken. ook op YouTube! ! vergeet je niet te abonneren. nu via YouTube winactie online!!!

 • Tof dat we mogen spammen, thanks! :-)

  Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik voornamelijk over alle ins&outs rondom beauty. Iedere woensdag verschijnt er een review van een nagellak in de rubriek ‘In the spotlights’. Daarnaast schrijf ik over boeken, films, DIY’s, recepten en geef ik jullie een kijkje in mijn leventje.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog.
  Groetjes Marloes

 • Leuk!

  Mijn blog is http://www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Ik maak filmpjes en tutorials, schrijf reviews, looks, beauty nieuws en zoveel meer.

  Ik zou zeggen, kom zeker eens een kijkje nemen!

 • mijn blog is http://bebeautifulblog.be en gaat vooral over beauty en ook een beetje mode.
  Kom zeker eens kijken en laat een reactie achter!
  xx

 • Wat lief dat we mogen spammen! :-)
  Mijn blog http://www.jewelyz.wordpress.com gaat voornamelijk over nagellak en nailarts, neem gerust eens een kijkje! :-)

 • dressyourlifeblog

  Samen met twee vriendinnen heb ik de blog ‘Dress your life.’ Bij ons vind je vooral outfits, mode-gerelateerde topics en persoonlijke posts. Kom zeker eens kijken! Voor elk wat wils ;)
  http://dressyourlifeblog.blogspot.be/
  Naomi, x

 • http://www.byhelena.nl is mijn blog, je kunt er van alles vinden over beauty en lifestyle. En soms ook artikelen over fashion, food en persoonlijke updates.

 • Lou

  Legaal spammen, zeker als beginner héél erg fijn!
  Another random blog; http://www.loumensing.blogspot.nl
  met DIY’s, reviews over producten, restaurants,
  elke week een quote, een beetje fashion en beauty enz.
  én over werken in het buitenland op een camping :)

  P.S. ben je gaan volgen via bloglovin

 • Leuk dat we eens mogen spammen ;)
  Mijn blog is http://inezzed.be en ik schrijf vooral over beauty & lifestyle.

 • Lekker spammen! Macblogster.nl. Kom, kijk en WIN!

 • http://LoveBeautyLifeStyle.wordpress.com gaat niet alleen over uiterlijke verzorging maar juist ook over jouw inner beauty en hoe je dat moet verzorgen. Recepten en training schema’s komen met regelmaat voorbij.
  Hoop je gauw te zien!
  Liefs Joli
  LoveBeautyLifeStyle.

 • Hoera! Op http://zolea.be blog ik over natuurlijke verzorging. Je vindt er veel reviews van natuurlijke(re) producten, informatie over ingrediënten en leuke DIY’s :) http://www.zolea.be!

 • beautiesatwork.wordpress.com Beautyblog met de laatste nieuwtjes, reviews, events…

 • Leuk dat we mogen spammen! Ik heb mijn eigen blog over beauty, omdat ik graag babbel over beauty en alles wat daar bij hoort:
  http://www.beautybabbels.nl
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen :D

 • http://www.saravdv.be/ is een (persoonlijke) lifestyle blog met een focus op lekker eten en drinken en verzorging.

 • Leuk dat we mogen spammen! :D
  Mijn blog is http://imaneburnedthattoast.com en het is een blog over voornamelijk fashion en beauty! Ik post regelmatig outfitfoto’s, reviews, tutorials en nog meer! Het is een vrij grote blog die dagelijks groeit, dus neem er ook een kijkje! xx

 • Fashion & Style inspiration blog ;-)

 • Haha superleuk dit, ik ga zo even het lijstje comments af :p

  http://www.myrtheaboutthings.blogspot.com

  Mijn blog gaat over lifestyle/ mode / shopping, interieur, sporten/ eten, kunst, inspiratie, illustratie enz. van alles wat ik leuk vind en waar ik zin in heb om over te posten :) Ben paar maandjes geleden opnieuw begonnen met bloggen dus er staat nog niet suuuperveel op. Tot nu toe wat posts met nieuwe spullen, outfitjes, trends, mijn food diary en musea die ik bezocht heb. En verder probeer ik veeeel foto’s te maken!

 • Van Rome tot HongKong, van eten in de chicste restaurant naar een gezond broodje met..
  Hou jij van reizen, heel veel eten en een vleugje mode?
  Surf dan naar: http://www.everythingismakeable.blogspot.nl

  Liefs,

  Jessy

 • Wat leuk dat we mogen spammen haha! Ik was voorheen eigenaresse van Beautiful Faces, maar ben overgestapt naar de naam BeautyBalms (http://beautybalms.wordpress.com) sinds gisteren. Helaas kon ik mijn posts niet overzetten, maar je kunt me nu wel vanaf het tweede begin weer volgen haha!
  Ik blog over beauty beauty en nog eens beauty, al ben ik van plan er een paar persoonlijkere dingetjes tussen te gooien ;)
  Xoxo Daphne