Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Spam Je Blog #3

We zijn weer de 20ste van de maand!!!! En dat betekent??? Jeeeeej!! SPAMMEN!!! Vertel wat er op jouw blog te vinden is en hoelang je al blogt. Ik vind dit altijd erg leuk om te lezen. Ik ben weer erg benieuwd naar alle reacties!! Jullie mogen ook altijd lief zijn en me volgen op Facebook, Twitter en Bloglovin ;p

Spam Je Blog #3

Spam awayyyyyy :)

XOXO
Eefje

 • Leeeuk! Mijn blog is annesolveig.nl, maar die ken je wel! Over beauty, fashion en lifestyle!

 • Heee! Mijn blog http://beautybalms.wordpress.com is een beautyblog met een persoonlijk randje! Ik blog op beautybalms nu bijna twee maanden, daarvoor heb ik er drie op beautiful faces geblogd. Neem gerust een kijkje op beautybalms, met elke nieuwe volger ben ik blij :)

  Xoxo

 • Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is: http://www.lievelieve.fashionblogster.com en ik schrijf over beauty, fashion en lifestyle (ja, lekker origineel haha)

 • Tof dat we mogen spammen, thanks :-) Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik vrijwel dagelijks over alle ins&outs rondom beauty. Daarnaast schrijf ik ook over boeken, films, DIY’s en geef ik je een kijkje in mijn leventje. Ik zou het leuk vinden wanneer je een keer een kijkje komt nemen op mijn blog.

 • Leuk! Mijn blog is http://www.budgetlife.nl, een feelgood blog over beauty, fashion en entertainment met extra aandacht voor low-budget. :)

 • Leeeuuukk :)
  Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind. Fotografie, make-up, fashion & persoonlijke dingen. Mijn blog heet dan ook niet voor niet a touch of Marielle.

  Misschien tot snel? Op http://www.atouchofmarielle.blogspot.nl

 • Yay, spammen :D Mijn blog is http://www.beautyinclusive.be . Hij gaat vooral over beauty, maar ook fashion en lifestyle. Soms komt er ook een filmpje online. Breng zeker eens een bezoekje :)

 • Hallo allemaal :D , Ik blog nu ongeveer een half jaartje en ik vind het ontzettend leuk. Mijn blog heet beautyenfashion.com en gaaat voornamelijk over de laatste trends en review van beautyproducten. Tot snel xx

 • Leuk! Mijn blog is http://beamingbeauty.nl! Er komt vooral beauty voorbij, maar ook lifestyle, recepten en persoonlijke artikelen. Ook wil ik wat meer DIY´s en fashion voorbij laten komen!

 • Lief dat we vandaag mogen spammen! :-) Ik leef me even uit!
  Mijn blog gaat over nagellak, nailarts en soms fashion of interieur! Neem gerust een kijkje; komend weekend komt er ook een leuke winactie online ;-) http://www.jewelyz.wordpress.com
  Ook kan je mij volgen via Facebook: Jewelyz&Nails!

 • mijn blog is lifesannlove.com en mn webshop is koekanjestyle.tictail.com

 • Amy

  Lief dat we mogen spammen! Ook altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken. Ik blog op http://www.thepinkperfectionist.be en dan voornamelijk over beauty. Er komen ook andere onderwerpen zoals bv. lifestyle aan bod maar beauty is toch mijn hoofdonderwerp.
  Ik probeer me te onderscheiden door nieuwe producten te proberen die nog niet op andere blogs zijn gepost. Hierdoor blijft mijn site toch lekker origineel! :D

 • Superleuk! Op beautybyjana.wordpress.com blog ik nu een kleine maand. Bij mij vind je vooral beauty (zoals al blijkt uit de naam) met af en toe ook fashion of andere zaken waarover ik iets wil posten. Ondanks dat ik nog niet lang begonnen, loop ik over van inspiratie! Ik zou het tof vinden als je even komt langskijken op mijn blog :-)

 • Leeeeuk :D ook leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken :D. Ik blog op http://www.budgetproof.nl over alles wat mij blij maakt (o.a. fashion, beauty, uitstapjes en voornamelijk voor een klein budget).

 • Wat leuk zeg! Ik moet zeggen dat ik net alle links heb aangeklikt, zodat ik alle sites die hier gespamd hebben kan bekijken :)
  Mijn blog is te vinden op http://www.blissfulbeauty.nl en hierop vind je elke dag een nieuwe post. Over het algemeen gaan mijn artikelen over beauty, maar af en toe komt er ook een vleugje fashion of lifestyle voorbij. Dit alles met een flinke dosis ‘Alette’ wat het mijn persoonlijke blog maakt

 • Leuk, ik spam eventjes mee… Mijn blog is http://charlottesbeautyreviews.wordpress.com
  Fijn om zo ook weer nieuwe blogs te ontdekken.

 • Leuk, mijn blog is http://www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met beauty, make up en verzorging. Ik blog bijna iedere dag en daarbij schrijf ik reviews, maak ik filmpjes, looks en zoveel meer!

 • Leuk! Mijn blog http://www.sentinelli.nl gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets, games, apps en veel meer!

 • Hoi! Voor een dagelijkse dosis ontspanning blog ik over alles beauty en maak ik elke week een nieuwe video voor http://www.missbeautypassion.nl ! Feel free to visit :)

 • Joepie! Ik blog sinds kort op mijn eigen Blogger-website: http://www.primrosebeauty.blogspot.be ! Mijn beauty & lifestyle blog :) Ik schrijf het liefst over skincare producten en heb daarnaast ook een zwak voor shoplogs. Kom zeker eens langs x

 • Leuk, ik doe dit wel eens vaker, soms niet want dan heb ik geen zin of geen tijd. Ik ben 37 jaar en ik ben gaan schrijven omdat ik gewoon veel informatie die ik wilde lezen niet kon vinden. De aanschaf van mijn Philips Lumea was de doorslag, daar is alle mee begonnen en nu blog ik over alles wat ik leuk vind… beauty en make-up… af en toe maak ik een stapje naar voeding en lifestyle, maar meestal lekker over beauty. Lees een langs ;-p
  http://www.wojisonbeauty.com

 • Diolifestyle.blospot.nl is een inspirerende lifestyle blog vol met artikelen over fashion, jewelery, trends, reviews, food, lifestyle, vintage, traveling, shopping en nog veel meer ..

  Neem snel een kijkje!

 • Mijn blog is: http://hasses-world.blogspot.be/ Normaal probeer ik dagelijks iets te plaatsen over creativiteit, quotes of tags. Ik ben nu net een maand aan’t bloggen, en ik heb al aardig wat berichten online staan. Bedankt als iemand eens gaat kijken.

 • Hoi iedereen, mijn blog is fashionismyonlyreligion.blogspot.be , het is een blog over beauty, fashion, healthy food en lifestyle. Neem gerust een kijkje of laat een berichtje achter !