Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Skin Care Rituals: Review

Onlangs kreeg ik een super leuk perspakketje opgestuurd! In het pakketje zaten 3 producten van Rituals, nl de Facial Cleansing Milk, Ultra Calming Facial Toner en Intense Moisture Serum. Ik gebruik deze producten dagelijks en wil er voor jullie graag een review over schrijven.

Eigelijk heb ik maar één woord voor alle 3 de producten: ZALIG!

Ik ga de producten niet apart reviewen, maar samen in dit artikel.

Skin Care Rituals: Review

De verpakking vind ik zeer aantrekkelijk, strak en duidelijk. (heel erg Rituals) :)

Skin Care Rituals: Review

Facial Cleansing milk.. Bevat Lotusbloem en Moringa Extract. Reinigt en heeft verzorgende eigenschappen. Voor een schone huid die comfortabel aan voelt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan ben van cleansing milks in het algemeen, ik gebruik liever een gel voor onder de douche.. lekker makkelijk en tijdbesparend. Maar toen ik deze cleansing milk rook, moest ik hem proberen.. die geur! mmm.. ik wil hem elke dag gebruiken, alleen voor de geur! Maar de cleansing milk is ook ultra zacht en lekker fris.. zoals ik al eerder zei, zalig! Verkoopprijs €10,50

Skin Care Rituals: Review

Ultra Calming Facial TonerBevat kalmerende botanische extracten. Ultra milde formule, zonder alcohol. Reinigt en verzacht de huid. De ultieme afsluiting van je reinigingsritueel. De tonic gebruik ik onmiddellijk na de cleansing milk om resterende make-up restjes te verwijderen. Deze is ook zeer aangenaam om te gebruiken. Lekker fris en elk restje make-up is verwijderd! Zalig :) €11,50

Skin Care Rituals: Review

Intense Moisture Serum: Ultra geconcentreerd serum rijk aan Hyaluronzuur en Blue Ginger extract, werkt als een weldadig vochtbad voor de huid. Na het douchen gebruik ik dan het serum.. ook dit serum heeft de heerlijke geur als de cleansing milk en voelt heel zacht aan, dringt onmiddellijk in mijn huid. Ik was big fan van de Even Skintone Illuminator van Estée Lauder (deze stond bovenaan mijn wishlist), maar deze serum komt aardig in de buurt en is vriendelijker voor mijn portemonnee :) Zalig :) Verkoopprijs: €28,50

Ik ben in love met deze producten, ik wil niks anders meer! Mijn vorige cleansing milk heb ik al weggegooid! Ik gebruikte voordien geen tonic, maar kan nu niet meer zonder en de serum vervangt mijn huidige Biotherm en Dior serums, echt!

De nieuwe Skin Care collectie van Rituals is te koop bij alle Rituals shops en online.

Hebben jullie de Skin Care lijn van Rituals al geprobeerd?

Be You Tiful!

XOXO

Eefje

 • Dit lijken mij zeer fijne producten! Ik heb een reinigingsgel/mousse van Rituals en die is ook erg fijn.

 • Ik hou echt van Rituals. Hmmmm!

 • Amy

  Fijn dat het allemaal zo goed meevalt! Ik heb nog nooit skincare van Rituals gehad, alleen lichaamsproducten. Ik moet ze precies toch eens proberen dan!

 • Ik ga snel eens een kijkje nemen! :D

 • Klinkt als fijne producten. ik heb nog geen gezichtsverzorgingsproducten van Rituals geprobeerd!

 • Klinkt heerlijk zeg! Ik heb de Intense Moisture dagcrème maar vond hem niet zo geweldig vanwege de ingrediënten. Over de Sensational Soft Cleanser was ik wel enthousiast (al prikt die enorm in de ogen zeg! :p)

 • Lijkt me lekker :)

 • Oeh, Rituals is zo’n fijn merk :-) Het lijken me heerlijke producten! :-)

 • Eva

  Oeeeh lijkt me fijn! x

 • Ze zien er goed uit, mooie verpakking, daar houd ik wel van! Ook de ingrediënten zien er goed uit, ben erg benieuwd naar de serum.
  Fijne review!

 • Ziet er fijn uit! Ik heb een vette/gemengde huid, valt het dan ook aan te raden? De meeste producten voor een vette huid zijn altijd zo uitdrogend dus iets milds & matterend zou wel fijn zijn…