Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Shoplog – The Make Up Spot!

Vorige week dinsdag 2/4 kocht ik voor het eerst bij The Make Up Spot. Een webshop die zoals de naam al doet vermoeden.. make-up verkoopt :)  Ik had deze webshop al toegevoegd bij mijn favorieten zodat ik deze zeker niet uit het oog zou verliezen. Er waren een aantal merken die mijn aandacht trokken, die nieuw zijn voor mij.. en waar ik al veel goeds over gelezen had. Bij The Make Up Spot verkopen ze oa: Wet ’n Wild, Sleek, Barry M, Zoeva, Real Techniques, MeMeMe, enz…

Ik had bij collega bloggers al veel positieve reviews gelezen over oa: de “Rose Gold” Blush van Sleek en de lakjes van Barry M. Zo zag mijn mandje eruit:
Barry M – Peach Melba – nagellak
Sleek – Rose Gold -Blush
Barry M. – Old Purple – Oogpotlood
Barry M. – Trio eyeshadow

Shoplog - The Make Up Spot!

Mijn pakje werd gisteren 8/4 geleverd.. het pakje kwam van Nederland, dus een klein weekje.

Shoplog - The Make Up Spot!

Barry M. – Trio Eyeshadow

Shoplog - The Make Up Spot!

 Sleek Blush – Rose Gold

Shoplog - The Make Up Spot!
Shoplog - The Make Up Spot!

Barry M. – Peach Melba – 2 laagjes.. ik vind dit een heel erg vrolijk lente kleurtje!

Shoplog - The Make Up Spot!

Barry M. – oogpotlood – Old Purple – Ik heb geprobeerd een duidelijke foto te nemen van het oogpotlood, maar om één of andere reden kan je niet zien dat het een paarse kleur is. Maar het is wel degelijk paars met een mooie shimmer.

Ik ben super tevreden met mijn bestelling, ook van de service van The Make Up Spot en ik kan niet wachten om alles uit te proberen :) en ik plaats binnenkort zeker opnieuw een bestelling!

Heb jij al iets besteld bij The Make Up Spot of is deze webshop nieuw voor jou? Ga dan zeker eens langs!

Be You Tiful!

XOXO
Eefje

 • Leuke aankopen!

 • De nagellak van Barry M vind ik heel erg mooi!! Ik ga meteen kijken haha

 • Leuke aankopen, die blush staat ook al een tijdje op mijn wishlist :)

 • De blush is mooi! :D

 • Mooie aankopen hoor!

 • Leuke dingen heb je gekocht! Ik wil Rose Gold ook nog altijd en dat nagellakkleurtje is ook erg leuk :)

 • Wat een leuke aankoopjes! Rose Gold van Sleek is prachtig!

 • Aaah super leuke spulletjes allemaal! Rose Gold is mijn favoriete blush! :-)

 • Mooi kleurtje naggelak :D!

 • Leuke aankopen :)!

 • Elizah

  prachtige make up zeg! Ben benieuwd naar de look met je oogschaduw

 • Lou

  Ik heb ook eindelijk make-up besteld van Sleek waaronder de Blush, ben erg benieuwd!
  En dat nagellakje is inderdaad een erg vrolijk lentekleurtje, like it :)

 • Leuke dingetjes heb je gekocht! Ben vooral benieuwd naar de blush, hoor inderdaad van iedereen dat die supergoed werkt! x

 • Mooi! :D

 • Wendy (B)

  De persoon achter The Make Up Spot heeft een heel leuke, toffe blog :)

 • leuke dingen heb je gekocht! dat lakje van barry m heb ik ook, vind het erg leuk :)