Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Shoplog Lush

Ik kan me dus echt niet meer inbeelden dat ik vroeger een bad nam zonder Lush! Maar bon, gelukkig is die tijd voorbij en geniet ik nu wel iedere keer van de heerlijkheid dat Lush te bieden heeft! Even een vlugge stop in de Lush winkel in Gent is dus geen uitzondering meer :) Tijdens mijn laatste bezoek kocht ik 3 bathbombs en ik goot ze in een kleine shoplog voor jullie!! Kijk je even mee..

Shoplog Lush:

Shoplog Lush

Lush – Twilight

Shoplog Lush

Twilight: is een Bath Ballistic die het lichaam en geest tot rust brengt met lavendel en tonka, aldus de Lush website. Ook deze bruisbal verandert het water in je bad in een kleurenpallet van roze naar blauw! Héél benieuwd!!! Review volgt zeker!!

Lush – Fizzbanger

Shoplog Lush

Fizzbanger: Deze bruisbal ruikt overduidelijk naar citroen, raar want ik lees op de website van Lush dat deze bruisbal ruikt naar appeltjes en kaneel.. bij de ingrediënten zie ik dan wel citroenzuur staan (aha!). Benieuwd welke geur dit geeft als ik deze in m’n bad gooi! Op de site lees ik ook dat het water in je bad verandert van kleur terwijl je erin zit, van geel naar blauw tot groen, en door de knettersnoepjes zou het water ook knetteren.. Review soon!!

Lush – Avobath

Shoplog Lush

Avobath: Deze gebruikte ik al eerder.. deze bruisbal heeft een overduidelijk limoen geur en mijn bad werd helemaal groen! Review lees je hier!

Welke is jouw favoriete bath bomb van Lush? Suggesties voor mijn volgende aankopen zijn welkom!!

Liefs,

Eefje

  • Vroeger was Twilight echt een van mijn favorieten

  • Essential Honesty

    Mijn favoriet is Butterbear! Ik heb’t precies niet zo voor al die gekke kleurtjes in m’n bad to be honest *schaamschaamschaam*

  • Wat raar dat Fizzbanger zo anders ruikt dan LUSH zegt, haha.